Vali Ceylan Hacı İlbey Ortaokulu'na ziyarette bulundu

Vali Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa'da bulunan Hacı İlbey Ortaokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ceylan'a ziyareti sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve İl Milli Eğitim MüdÃ

Süleymanpaşa 9.10.2017 19:02:00 0
Vali Ceylan Hacı İlbey Ortaokulu

VALİ CEYLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Sınıflara girerek öğretmen ve öğrenciler ile bir süre görüşen Vali Ceylan, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Öğrencilere ders çalışmanın önemli olduğunu vurgulayan Vali Ceylan, ders çalışmanın yanı sıra kitap okumanın ve spor yapmanın da gerekli olduğunu söyledi.

 

‘EĞİTİM VE ÖĞRETİM BİRBİRİNDEN AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ’

 

Sonrasında öğretmenler odasında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri yetkilileri, okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Ceylan, “Eğitim ve öğretim birbirinden ayrı düşünülemez. Bu bilinçle hareket ederek öğrencilerimizi sadece ders çalışmaya teşvik etmemeliyiz. Ders dışı aktiviteler yaparak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamalıyız. Kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak için onları bilinçlendirmeliyiz. Sportif faaliyetlerde bulunarak öğrencilerimizi bu faaliyetler yönlendirmeliyiz. Siz değerli öğretmenlerimizi özverili ve gayretli çalışmalarınız için tebrik ediyorum ve yeni yılın başarılı geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10