''Çorlu'nun marka kent olmasını istiyoruz''

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Fuarcılık A

Çorlu 10.10.2017 19:34:00 0

Ziyarette Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası heyetini karşılayan Çorlu Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sağlamçalı, gerçekleşecek fuarlar hakkında bilgiler verdi.

 

Türkiye'nin Öncü Firmalarıyla Çalışıyoruz

 

Sağlamçalı; "25-29 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 'İnşaat,Emlak ve Yapı Fuarımız' ile yine aynı tarihlerde gerçekleştireceğimiz 'Kitap Fuarı' için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.İnşaat,emlak ve yapı fuarımızla ilgili bölgenin ve Türkiye’nin öncü firmaları ile anlaşmalarımızı yapıyoruz.Kitap fuarımız içinde halen önemli yayın organlarından yazar ve gazetecilerin ayrıca medyanın önemli isimlerden oluşan 60’ın üzerinde konuşmacının konuk olarak katılacağı devasa bir etkinlik olacak" sözlerini ifade etti.

 

‘’ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ’’

 

Çorlu Fuarcılık A.Ş. olarak amacımız Çorlu’nun marka kent olması için her türlü katkıyı vermektir diyen Sağlamçalı; "Bize göre öncelikle yapılması gereken, arz talep dengesini de dikkate alarak üretici ile tüketicinin buluştuğu cazibe merkezlerini oluşturmaktır. Gelecek vizyonu, sanayi kapasitesi, iş gücü ve her geçen gün gelişen ekonomisi ile sürekli kendisini yenileyen kentimizin bundan sonraki süreçte alışveriş turizmi, cazibe merkezi ve nihayetinde de marka kent olması için üzerimize düşen tüm çalışmaları özveri ile yapmaya gayret edeceğiz" sözlerini belirtti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10