Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak asfaltlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilki Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak'ta, ikincisi ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak'ta hayata geçirilen Örnek Sokak Projesi çalışmaları tüm

Çerkezköy 10.10.2017 19:41:00 0
Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak asfaltlandı

Proje çerçevesinde altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak da sıcak asfalt ile kaplandı.

 

“ÖRNEK SOKAK FAALİYETLERİMİZİ TAMAMLADIK”

 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta Örnek Sokak Projesi çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Ekiplerimiz daha sonra Fatih Caddesi’nde ve Makasçı Sokak’ta Örnek Sokak çalışmalarını sürdürdü. Fatih Caddemizde kaldırım yapım ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamladık. Burada yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre oldu. Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte Fatih Caddemizdeki Örnek Sokak faaliyetlerimizi de tamamlamış olduk” dedi.

 

100 METRE YAĞMURSUYU HATTI ÇEKTİ

 

Proje kapsamında Makasçı Sokak’ta 100 metre içme suyu hattının yenilendiğini ifade eden Akay “ Ekiplerimiz bu sokağımıza 100 metre yağmursuyu hattı çekti. Akabinde kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. TREDAŞ burada yeraltına yeni bir hat çekti. Bisiklet yolunun da yapıldığı sokağımızda aydınlatma çalışmalarımızı da tamamladık. Makasçı Sokak’ta yol genişliği 5 metre, kaldırımlar ise 7’şer metre genişliğinde düzenlendi. Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte Fatih Caddemizdeki Örnek Sokak faaliyetlerimizi de tamamlamış olduk” diye konuştu.

 

“İNAN SOKAKTA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

İnan Sokak’ta örnek sokak projesinin devam ettiğini kaydeden Akay”  Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemize bağlı İnan Sokak’ta kazı çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz burada öncelikle 260 metre içme suyu hattını yeniledi ve 260 metre yağmursuyu hattı çekti. Bisiklet yolu ile kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor. İnan Sokak’ta da yol genişliğimiz 5 metre, kaldırımlarımız da 7’şer metre olacak. Örnek sokak çalışmalarımız Canbazlar Sokak’ta devam edecek” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10