Kayıp kuzenlerin gizemini gizemli kadın çözecek

Kapaklı'da 'Balığa gidiyoruz' diyerek evden ayrılan kuzenler Gürkan Pehlivan ve Kaan Arda'dan 17 gündür haber alınamıyor.

Kapaklı 10.10.2017 19:42:00 0
Kayıp kuzenlerin gizemini gizemli kadın çözecek

17 gündür kayıp olan Gürkan ve Kaan adlı iki kuzen AFAD, AKUT ekipleri  tarafından aranırken, dün iki kuzenle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. ATV’de yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında Gürkan Pehlivan’ın evli bir kadın ile ilişkilerinin ortaya çıktığı iddiası üzerine ismini vermeyerek canlı yayına bağlanan bayanın çelişkili ifadeler kullanması, 17 gündür kayıp olan kuzenlerin ortadan kaybolma gizemlerini içinden çıkılmaz hale getirdi. Kayıp iki kuzenin olayının nasıl çözüleceği ise kamuoyunca merakla bekleniyor.

 

17 GÜNDE DE BULUNAMADILAR

 

Kapaklı’da 17 gün önce “Balığa gidiyoruz”  diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha evlerine dönmeyen 22 yaşındaki Gürkan Pehlivan ve 24 yaşındaki Kaan Arda’dan ailesi o günden sonra bir daha haber alamadı. Gürkan Pehlivan’a ait telefonun son olarak Değirmenköy’de sinyal verince ekipler o bölgeye yönelmiş,  Polisler AFAD, AKUT ekipleri kayıp iki genci bulabilmek için arazide günlerdir seferber olmuştu. Dünde gölde ve araziyi didik didik arayan ekipler şuana kadar bir sonuca ulaşamadı.

 

“AMCASI YAKALAMIŞ”

 

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da günlerdir kayıp olan Gürkan ve Kaan adlı kuzeni ailelerini canlı yayına çıkartarak,kayıp gençlerin kaybolmasıyla ilgili ipuçları arıyor. 17 gündür kayıp olan iki kuzeni arayan Müge Anlı, gençlerden birinin evli bir kadınla sevgili olduğunu canlı yayında ortaya çıkardı. Canlı yayına bağlanan ve ismini vermeyen 20 yaşındaki bayan, Gürkan Pehlivan’ın kaybolmadan bir gün önce kendisinden ayrıldığını söyledi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikada beraber çalıştıklarını kaydeden kadın, Gürkan Pehlivanın kaybolduğu gün beraber pastaneye gittiklerini söyledi. Pastanede amcasının kendisini gördüğünü söyleyen kadın, o günden sonra Gürkan'ın ondan ayrıldığını dile getirdi. İsmini vermek isteyemeyen kadın ısrarla gece mesaj atmadığını dile getirdi. Fakat Gürkan'ın telefonunda kadından gece gelen mesajlar bulundu. Müge Anlı "Telefonunu birine verdin mi? diye sorunca genç kadın "Hayır" cevabı verdi.

 

“SABAHA KADAR MESAJLAŞMADIK”

 

Müge Anlı’nın sorularını yanıtlayan bayan “ Gürkan Pehlivan ile üç hafta birliktelik yaşadık. Konuşmuyorduk ve sadece tanışma aşamasındaydık. Biz Gürkan ile sevgili olmak istedik ve iki hafta arkadaş gibi konuştuk. İfade edildiği gibi onlarla balığa giden kadınlar arasında ben yokum. Kiminle gittiklerini de bilmiyorum. Ben değilim çünkü ben evliyim ve çocuğum var” dedi.  Canlı yayında Gürkan Pehlivan ile saat 04.00’e kadar mesajlaştıkları iddialarını yalanlayan bayan “ Gürkan ile iddia edildiği gibi mesajlaşmadık. Kaybolduğu gün Cumartesi günü beraber işten çıktık. Serviste kuzeni ile balığa gideceğini söyledi. Kayboldukları gün öğlen saatlerinde Gürkan ile beraber pastanede buluştuk.

 

Amcam bizi pastanede gördü ve yanımıza geldi. Bize kızdı ve senin ne işin var diye bana söylendi. Gürkan’a da neden benim yanımda oturduğu için kızdı. Daha sonra oradan ayrılarak amcamın arabasına binerek eve gittik. Amcam bana arabada sen evlisin bekar birisi ile ne işin var diyerek bana kızdı. Bende böyle bir hata bir daha yapmayacağımı amcama söyledim ve konu kapandı. Bu konuyu bu güne kadar ailemden kimse bilmedi ve amcam ile bu konu aramızda sır kaldı. Daha sonra Gürkan’ı telefon ile arayıp kusura bakma diyecektim. O sırada Gürkan ise bana telefonda ayrılmak istediğini söyledi. Sabah 4’te kadar yazıştığımız yok. Sadece gece  11’e kadar mesajlaştık” dedi.

 

EMNİYET OPERASYONU GENİŞLETTİ

 

Öte yandan canlı yayına bağlanan ve Gürkan Pehlivanın sevgilisi olduğu iddia edilen kadını tespit eden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyonu genişletirken, kayıp iki kuzenin olayının nasıl çözüleceği ise kamuoyunca merakla bekleniyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10