Süleymanpaşa Belediyesi, sokak hayvanlarına dikkat çeken etkinliklerini sürdürüyor

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileri Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne ziyarette bulundular.

Süleymanpaşa 11.10.2017 18:00:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi, sokak hayvanlarına dikkat çeken etkinliklerini sürdürüyor

ÖĞRENCİLER HOŞÇA VAKİT GEÇİRDİLER

 

Öğrenciler, geçici bakımevinde bulunan hayvanlara yanlarında getirdikleri mamaları vererek onlarla hoşça vakit geçirdiler.Süleymanpaşa Belediyesi, sokak hayvanlarına dikkat çeken etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında 6 Ekim’de düzenlenen Mutlu Pati Şenliği’nin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, anaokulu öğrencilerini ağırladı.

 

“ÇOCUKLARLA HAYVANLARIN BİR ARADA OLMALARINI ÖNEMSİYORUZ”

 

Çocukların sokak hayvanları ile tanışmaları ve onlarla aynı şehirde birlikte yaşadıkları gerçeğini öğrenmelerini çok önemsediklerini belirten Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat;’’ Bunun için çocuklarımızın geçici bakımevimizi ziyaret etmeleri bizi son derece mutlu ediyor. Bir hayvanla arkadaşlık kurarak onun bakımını küçük yaşlarda üstlenen çocuklar her zaman daha çevreci ve doğaya daha saygılı yetişkinler oluyorlar. Bu amaçla sokak hayvanları ile ilgili farkındalık oluşturacak etkinliklerimizi sürdürüyoruz,” sözlerini ifade etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10