Tekirdağ TSO'dan eğitime destek

 Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel hale gelen ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği sosyal yardımlar çerçevesinde eğitim ve öğretim hayatına katkı sunmaya devam ediyor.

Tekirdağ 12.10.2017 16:29:00 0
Tekirdağ TSO

390 ADET AYAKKABI VE MONT İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BULDU

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı için görev sınırları içerisindeki Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımı gerçekleştirdi. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından toplam 35.000 TL değerinde, 390 adet ayakkabı, 390 adet mont ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere,  ilgili okullardaki müdürlere teslim edildi.

 

‘MÜMKÜN OLDUĞUNCA DAHA ÇOK ÖĞRENCİYE ULAŞMAYI HEDEFLEDİK’

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finans desteği ile her yıl geleneksel hale getirilen eğitim yardımları neticesinde, bu yıl öğrencilerimiz için ayakkabı ve mont satın alınması yönünde bir karar alarak, yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mümkün olduğunca çok daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizin ihtiyacını karşılamayı hedefledik. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize 2017 ve 2018 eğitim - öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.” İfadesini kullandı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10