Meclis Üyeliği Düştü

Geçtiğimiz ay Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıklayan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Rahmi Yılmaz'ın üyeliği devam

Çerkezköy 13.10.2017 12:12:00 0
Meclis Üyeliği Düştü

Yılmaz’ın üyeliğinin düşmesine ilişkin yapılan bilgilendirmede, Çerkezköy TSO Meclis toplantılarına katılmadığı belirtilen Rahmi Yılmaz’ın üyeliğinin düştüğü ifade edildi. Yılmaz’ın yerine ise yedek meclis üyesi Şener Aru’nun getirildiği ifade edildi.

 

SON 6 MECLİS TOPLANTISINDAN 4’ÜNE KATILMADI

 

Geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde Ahmet Zeki Tever’le ittifak kurarak Mavi Liste ile seçimlere katılacağını açıklayan Rahmi Yılmaz’ın meclis üyeliği düştü. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odayı Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetimini, adaylığını açıkladığı günden itibaren eleştiri yağmuruna tutan ve görevini layıkıyla yerine getirmediğinden dolayı sürekli kamuoyuna şikayetlerini dile getiren Yılmaz’ın, Çerkezköy TSO tarafından yapılan meclis toplantılarından son 6 tanesinin 4’üne katılmadığı İddia edildi. Meclis toplantılarına katılmadığı için üyeliği düşen Yılmaz, konu hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Gerekli açıklamayı önümüzdeki hafta içerisinde yapacağını belirten Yılmaz’ın bundan sonra nasıl bir yöntem izleyeceği de kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK

 

Çerkezköy TSO tarafından 1 Ekim’de yapılması planlanan ve alınan kararla birlikte Nisan 2018’e ertelenen seçimlerde adaylığını açıklayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Rahmi Yılmaz alınan bu kararla birlikte, nasıl bir yöntem izleyeceği de kamuoyu tarafından en çok merak edilen konular arasına girdi. Yılmaz, önümüzdeki hafta düzenleyeceği toplantı ile konuya açıklık getireceğini ifade etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10