Sultangazispor'a konuk olacağız

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta 4.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya dokuz puanla lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda ikinci sırada yer alan Sultangazispor'a konu

13.10.2017 19:38:00 0
Sultangazispor

HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

 

Oynadığı üç maçı da kazanarak liderlik koltuğunda bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor yedi puanla ikinci sırada yer alan Sultangazispor’a konuk olacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü yaptığı antrenmanlarla başlayan temsilcimiz hafta içinde yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Yapılan antrenmanlarda Teknik Direktör Yahya Aydın, özellikle savunma oyuncularına uyarıda bulundu. 1911 Çerkezköyspor Sultangazispor maçı hazırlıklarını dün tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Ligde ikinci sırada bulunan Sultangazispor’un gücünü biliyoruz. Bizde iyi ve iddialı takım olduğumuzu ilk üç haftada oynadığımız futbol ile gösterdik. Bu haftanın en önemli karşılaşmasından galibiyet ile ayrılıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Biz futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Çerkezköy Belediyesi önünden maç öncesi taraftarlarımız için otobüs kaldıracağız. Tüm taraftarlarımızı destek için bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

KARŞILAŞMA SAAT 15.00’DE

 

Sultangazispor evinde 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek. Pazar günü Cebeci Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Aykut Sergin, Ertan Tuna, Rahim Sarıdede, Atakan Kozik yönetecek.

 

ALTINOVA BELEDİYESPOR DEPLASMANDA

 

Haftaya altı puanla üçüncü sırada giren Yeni Çanspor ise deplasmanda dört puanla yedinci sırada yer alan Uzunköprüspor’a konuk olacak. Pazar günü szaat 15.00’te Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Süleyman Yörük, Mücahid Adem Çelebi, Kaanhan Argüt, Muhammet Halil Dizieğri yönetecek. Ligde bir önceki haftayı bay geçen ve altı puanla dördüncü sırada yer alan Altınova Belediyespor ise deplasmanda dört puanla altıncı sırada yer alan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a konuk olacak. Alemdağ Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Metin Aktaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Eray Karmil, Ferhat Ünlü ve Oğuzhan Arslan yapacak.

 

ÇORLUSPOR 1947 EVİNDE

 

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947 ise evinde bir puanla 11.sırada yer alan Çıksalınspor’u konuk edecek. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Alper Cesur yönetecek. Cesur’un yardımcılıklarını ise Mustafa Altuntaş, Rahmi Utku Kocaer, Kenan Yabalıoğlu yapacak. Bir önceki hafta Çorluspor 1947’yi farklı mağlup ederek kendine gelen Edirnespor ise üç puanla dokuzuncu sırada yer alan Bigaspor’a konuk olacak. Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

LÜLEBURGAZSPOR DEPLASMANDA

 

Yalova Kadıköyspor’un bay geçtiği hafta beşinci sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor ise bir puanı bulunan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 15.00’de Yıldıztabya Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Oğuzhan Özkeskin yönetirken, yardımcılıklarını ise Derya Şanlıtürk, Oğuzhan Yiğit Karpuz ve Enver Aydın yapacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10