Efe Vitamin hizmete girdi

Efe Kor'un işletmeciliğini yaptığı Efe Vitamin önceki gün Gazi Mustafa Kemal paşa Mahallesi Çerkezköy Atatürk Caddesi No:82/1 B'de  törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy 15.10.2017 21:50:00 0
Efe Vitamin hizmete girdi

Açılışta Çerkezköy AK Parti İlçe  Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP Eski yönetim kurulu üyesi  Erdoğan Fıcıçı, esnaflar ile Kor ailesi yakınları katıldı.

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ

 

İşyeri sahibi Efe Kor’da, “Bu gün işyerimizin açılışına katılarak mutlu günümüzde yanımızda olan sizlere çok teşekkür ediyorum. Efe Vitamin olarak ilçe halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yola çıktık. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bu nedenle hizmette kusur etmemeye özen göstereceğiz. Efe Vitamin olarak günün her saatinde Krep çeşitleri, Kumpir çeşitleri,Tost çeşitleri, Hamburger çeşitleri,Patso çeşitleri, Sandviç çeşitleri,Köfte çeşitleri,Elma dilim patates , çeşitleri ve havuç suyu,Portakal suyu, milkshake çeşitleri,Elma suyu,Limonata, Sahlep,Sıcak çikolata,Türk kahvesi ve çay olmak üzere yiyecek ve içecek çeşitlerimizle 6 personel ile halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

 

BU İŞYERİ İLÇEMİZE RENK KATACAK

 

Açılışta kısa bir konuşma yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, “Bu gün açılışını yaptığımız Efe Kor kardeşimizin Efe Vitamin işyerinin kentimize kendi işkolunda vereceği hizmet ile renk katacağına inanıyoruz. İşyerinin Kor ailesine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hayırlı ve bol kazançlar temenni ediyorum”dedi. Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy İlçe Müftülük personellerinden Osman Orhan tarafından dua okudu ve ardından Ercan Erdoğan ve beraberindeki davetliler tarafından hayırlı olması temennisiyle kurdele kesildi. Kurdele kesimi sonrasında açılışa katılanlara ikram yapıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10