Gol düellosundan Kapaklıspor galip çıktı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftanın en önemli karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Saray Belediyespor'a konuk oldu. İki namağlup takımın maçında Kapaklıspor gol düellosuna sahne olan karş

16.10.2017 19:40:00 0
Gol düellosundan Kapaklıspor galip çıktı

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Pazar günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kapaklıspor Serhad, Tolga, Çağatay, Aygün, Sacko, Nail, Gökhan, Abdoul, Şaban, Tezcan ve Mercan ilk 11’i ile çıkarken, ev sahibi ekip Saray Belediyespor ise Elyamin, Bayram, Okan, Amed, Ziya, Alihan, Fevzi, Servet, Aykut, Emre ve Samet ilk 11’i ile sahaya çıktı.Her iki takımında mutlak üç puan parolası ile başladığı karşılaşmada ilk gol 39.dakikada geldi. Sağ kanattan gelişen organize atakta topla buluşan Alihan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Saray Belediyespor’u öne geçirdi. Kalesinde gördüğü şok golle mağlup duruma düşen Kapaklıspor golden dört dakika sonra beraberliği yakaladı. Ani gelişen Kapaklıspor atağında Mercan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk devresi de karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Kapaklıspor 48.dakikada Tezcan’ın düzgün vuruşu ile karşılaşmada öne geçti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada ev sahibi ekip Saray Belediyespor Alihan ile bulduğu golle skoru eşitledi. Her iki takımında atak bir futbol sergilediği karşılaşmada Kapaklıspor 65.dakikada Berkay ile karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Saray Belediyespor kalan dakikalarda beraberlik için geldiği zamanlarda kalesinde tehlikeli ataklar gördü. Rakibini az adamla yakalayan Kapaklıspor’da 76.dakikada sahneye çıkan Mustafa düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.

 

YEDİ GOL KAYDEDİLDİ

 

Rakibi karşısında bulduğu gollerle rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi ekip Saray Belediyespor ise 85.dakikada Emre’nin ayağından bulduğu golle ümitlendi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Ligde üçüncü galibiyetini alarak puanını 9 yapan Kapaklıspor bir maç eksiğiyle üçüncü sırada yer alırken, ilk mağlubiyetini alan Saray Belediyespor ise aynı puanda yer aldı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10