Kuzenlerden Kaan Arda toprağa verildi

Kapaklı'da 23 Eylül günü 'balık tutmaya gidiyoruz' diyerek evlerinden ayrıldıktan sonra otomobille düştükleri barajda önceki gün ölü olarak bulunan kuzenlerden 24 yaşındaki Kaan Arda, memleketi Edirne

Kapaklı 16.10.2017 19:59:00 0
Kuzenlerden Kaan Arda toprağa verildi

GÖLETTE BULUNMUŞTU

 

Geçtiğimiz haftalarda Kapaklı’dan 'balık tutmaya gidiyoruz' diyerek evlerinden ayrılan kuzenler 24 yaşındaki Kaan Arda ile 22 yaşındaki Gürkan Pehlivan'dan acı haber 22 gün sonra gelmişti. Tekirdağ ve ülke genelinde havadan, karadan aranan kayıp kuzenlerin cesetlerine Değirmenköy Sulama Göletinin 2 metre altında araç içersinde ulaşılmış, kuzenlerin bulunduğu araç ise olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının talimatıyla çekiciye vasıtasıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.

 

GÜRKAN PEHLİVAN BUGÜN DEFNEDİLECEK

 

Dün öğlen saatlerinde İstanbul Adli Tıp kurumu’nda işlemleri biten  Kaan Arda ve Gürkan Pehlivan’ın cenazeleri ise yakınları tarafından memleketleri Edirne’nin Uzunköprü ilçesine götürüldü. 24 yaşındaki kuzenlerden Kaan Arda’nın naaşı Edirne Uzunköprü Çöpköy’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cenazede Kaan Arda’nın yakınları ayakta durmakta zorlanırken, diğer kuzen Gürkan Pehlivan’ın cenazesinin ise bugün Uzunköprü’de toprağa verileceği bildirildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10