Kuş ve kedileri kim öldürüyor!

Çerkezköy'de bir apartmanın arka bahçesinde mahalle sakinlerinin beslediği kuş ve kedilerin birer birer ölmeye başlaması, hayvanları kimin ne şekilde öldürdüğü sorusunu akıllara getiriyor.

Çerkezköy 17.10.2017 11:54:00 0
Kuş ve kedileri kim öldürüyor!

Gazi Osmanpaşa Mahallesi, Barboras Caddesi, Yıldız Apartmanı arka bahçesinde mahalle sakinlerince çok sayıda kuş ve kedi besleniyor. Ancak son zamanlarda kuş ve kedilerin sayısında ölmeleri nedeniyle hızlı azalmalar yaşandı. Mahalle sakinleri kuş ve kedilerin ses çıkarmayan bir silah yardımıyla öldürüldüğünü iddia ederek duruma tepki gösterdi.

POLİSE BAŞVURDULAR

Önceki gün bir kedinin daha ölü bulunmasıyla mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Polis hayvanların bir silahla mı yoksa başka bir yöntemle mi öldürüldüklerini anlamak için inceleme yaptı. Polisin sık sık gelerek apartmanın arka bahçesini kontrol edeceği belirtildi.

“BİZ BU OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

Mahalle esnaflarından Gizem Yılmaz ise,  “Mahallemizde besleğimiz kedi ve kuşlar yavaş yavaş azalmaya başladı. Sonrasında kuş ve kedi ölüleri bulmaya başladık. Kedi ve kuşların vurularak öldürülmüş olabileceğini öğrendik. Bununla ilgili olarak polise başvurduk. Polisle birlikte çevredeki binaları gezdik. Çoğu kapı açılamadı, açanlarda olayla ilgili bilgilerinin olamadığını söylediler. Biz bu olayın peşini bırakmayacağız. Ses çıkarmayan bir silahla hayvanların vurulduğunu düşünüyoruz. Polisle sürekli irtibat halindeyiz. Bunu hayvana yapabilen birinin bir insana da yapabilme ihtimali vardır.”şeklinde konuştu.        

Haber: Hüsnü SARIGÜL      


0282 726 91 91
0282 747 65 10