Ayaz: Hedefim şampionluk

Edirne'de 11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Balkan Taekwando şampiyonasında milli forma ile ülkemizi temsil edecek olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün Türkiye şampiyonu sporcusu Alperen Ayaz Balkan ?

Çerkezköy 17.10.2017 18:14:00 0
Ayaz: Hedefim şampionluk

MİLLİ FORMA İLE İLK ULUSLAR ARASI MÜSABAKASINDA DA BİRİNCİLİK HEDEFLİYOR

 

İki kez 37 kiloda Türkiye şampiyonluğunu kazanan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Alperen Ayaz Edirne’de 11-12 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Balkan Taekwando şampiyonasında Milli sporcu olarak mücadele edeceğini belirterek, “Edirne’de 11-12 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan balkan Taekwando şampiyonasında  Milli forma ile ilk uluslar arası bir şampiyonada mücadele etmenin heyecanını yaşıyorum. Bu şampiyonada da ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim ve hedefim bu şampiyonada da ilk üç dereceden birini kazanmak. Ama hedefim kategorimde şampiyon olmak.  Şampiyonaya babam olan antrenörüm Vural Ayaz tarafından sıkı şekilde hazırlanıyorum. Önümüzdeki günlerde de milli takım kampına katılarak burada Milli takım antrenörlerimizin nezaretinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz’da , “Alperen Ayaz oğlum olduğu için değil sporcum olarak söylüyorum. Çok azimli ve çok istekli. Bu güne kadar elde ettiği başarıları da kendi azminin zaferidir. Biz antrenörler olarak sporcularımıza taktik ve kondisyon yüklemesi yaparız ve müsabaka sırasında da rakibinin oyun tarzına göre nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda bilgilendiririz. Gerisi sporcunun beceri ve kabiliyetine bağlıdır. Alperen Ayaz  balkan şampiyonasında da her hangi bir şansızlık yaşanmaz ise başarılı bir sporcu olduğunu derece yaparak gösterecektir. Özellikle uluslararası müsabakalarda sporcularımız maçlara daha iyi motive oluyor. Çünkü her şeyden önce ülkesi için mücadele verdiğini düşünüyor. Milli olan Alperen Ayaz balkan şampiyonasında da Milli forma ile birincilik elde edeceğine inancım tam” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10