Doğanspor'dan Sağlamtaşspor'a yarım düzine

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor deplasmanda konuk olduğu Sağlamtaşspor'u gole boğdu. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz kar?

17.10.2017 18:19:00 0
Doğanspor

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya İlyas, Özgür, Oğuz, Mesut, Volkan, Melih, Gençağa,Ömer,Fırat,İlker,Ferhat kadrosu ile çıktı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor 33.dakikada Mesut ile golü buldu. Sağ kanattan geleşin atakta çaprazda topla buluşan Mesut düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresi ise Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci devreye fırtına gibi başladı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili olmaya çalışan temsilcimiz ikinci golü Şafak’ın ayağından bulduğu golle buldu. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor’da sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Fırat düzgün vuruş ile skoru 3-0 yaptı. Rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimizde Semih farkı dörde çıkardı.

 

ALTI GOLLE KAZANDI

 

Çerkezköy Doğanspor’a ilk devre direnebilen ev sahibi ekip Sağlamtaşspor ise ikinci devre üst üste gelen gollerle birlikte oyun disiplininden tamamen koptu. İlerleyen bölümlerde sahneye çıkan İlker düzgün vuruş ile skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın 85.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan İlker kendisinin ikinci takımın da altıncı golünü kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 6-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

“GALİBİYETİ TARAFTARLARIMIZA HEDİYE EDİYORUZ”

 

Maçtan sonra açıklama yapan Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, “Önceki hafta kendi evimizde bariz hatalar sonucu aldığımız 4-3’lük mağlubiyet nedeniyle kendimizi taraftarlarımıza af ettirmek için bu haftaki farklı Sağlamtaş galibiyetimizi taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Oyuncularımız bu müsabakada gerçekten çok güzel bir oyun ortaya koydular ve layıkıyla da takım oyununun sahaya çok iyi yansıttılar ve her oyuncu görevini en iyi şekilde yaptı. Alınan farklı galibiyet nedeniyle sporcularımızı ve teknik heyetimizi terbi,k ediyoruz.galip geldiğimiz içinde mutluyuz.Çerkezköy Doğanspor bundan böyle çıkışını sürdürecek ve hedefine ulaşacaktır.Fedakar ve cefakar taraftarlarımızdan tek isteğimiz  bizi desteklemeye devam etmeleri” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10