'Engelsiz yaşam korosu' çalışmalara başladı

'Engelsiz yaşam korosu' engel tanımadan bu yıl da çalışmalarına başlayarak Tekirdağlıların karşısına geçerek muhteşem konserlerini verecek.

Süleymanpaşa 18.10.2017 17:39:00 0

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) tarafından kurulan geçtiğimiz yıl verdiği konser ile 2 saat boyunca unutulmaz anlar yaşatan Engelsiz Yaşam Korosu, bu yıl da hazırlık çalışmalarına başladı Hazırlık çalışmalarının ardından vereceği konserler ile Tekirdağlıların karşısına çıkacak.

 

ÇALIŞMALAR ŞEF NEMCİ ÖZGÜL YÖNETİMİNDE GERÇEKLEŞİYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde Şef Necmi Özgül yönetiminde başlayan çalışmalara katılım yoğun olurken ilk çalışmalarda Türk Halk Müziği eserleri birlikte seslendirildi.

 

‘’ÇOK KÜÇÜK BİR EKİP BAŞLADIĞIMIZ EKBİMİZ HER GEÇEN BÜYÜYOR’’

 

Engelsiz Yaşam Korosu’nun çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Şerife Türüdü; “Engellerin aşılabileceğine olan inancımız ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın desteği ile 3 yılı aşkın süredir çalışmalarına devam ettiğimiz koromuz yeni dönem çalışmalarına başladı. Çok küçük bir ekiple başladığımız gördüğünüz gibi her geçen sene daha da büyük bir ekip ile yoluna devam eden koromuza inanan, destek veren herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10