Albayrak'tan Çerkezköy çıkartması

Çerkezköy'e dün bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Deva Holding ve Arçe

Çerkezköy 18.10.2017 19:51:00 0
Albayrak

İLK ZİYARET ÇTSO’YA

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Görgün, Metin Taşdelen, Mustafa Seçkin, Sinan Sifil'in de hazır bulunduğu ziyarette Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Kurul Üyeleri Başkan Albayrak'a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.  

 

ÖZDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan'ı ziyaret etti.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hem Çerkezköy hem de Tekirdağ genelindeki yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaret sonunda Mehmet Özdoğan, Başkan Kadir Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Kadir Albayrak da kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 

 

FABRİKALARI DA GEZDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Çerkezköy'de bulunan Arçelik A.Ş Kurutucu ve Elektrik Motorları İşletmesini ziyaret ederek Ürün Direktörü Alp Karahasanoğlu ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Nazlı İrem Gönül ile bir araya geldi. Ziyaret sonunda, Alp Karahasanoğlu ve Nazlı İrem Gönül, Başkan Kadir Albayrak'a ziyareti nedeniyle memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Kadir Albayrak da kendilerine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu da yer aldı. Albayrak son olarak ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Deva Holding Çerkezköy 1 Üretim Tesisini ziyaret etti. Burada Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Çetin, Tesis Grup Müdürleri Eray Kurt ve Metin Ercan, Planlama ve Lojistik Direktörü Murat Aksoy, Kalite Direktörü Refiye Adıyaman ve Projeler Koordinasyon Grup Müdürü Rıza Reşit Şenel ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak tesisin üretimleri hakkında kendilerinden bilgi aldı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10