Meme kanserine farkındalık yarattılar

Meme Kanseri Farkındalık Haftası dolayısı ile farkındalık yaratmak adına Kapaklı Toplum Sağlığı merkezi ve Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü işbirliği ile Kapaklıâ€?

Kapaklı 18.10.2017 19:53:00 0
Meme kanserine farkındalık yarattılar

“TÜM MAHALLERDE DEVAM EDECEK”

 

Aynı zamanda toplantılarda Kapaklı Belediyesi Psikologu Ceren Sayın tarafından bağımlılık,teknoloji bağımlılığı ve etkili iletişim konuları adı altında eğitimler veriliyor.Uzunhacı Mahallesi’nde başlayan eğitimler , Yanıkağıl Mahallesi ve Karaağaç Mahallesi ile devam etti. Diğer tüm mahallelerde eğitimler yapılmaya devam edilecek.

 

“BİR ÇOK HASTALIĞIN ÖNÜNE GEÇMİŞ OLABİLİRİZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi’miz, Belediyemiz Psikoloğu ve Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü’müzün iş birliği ile vatandaşlarımızı meme kanseri erken teşhis konusunda bilgilendirmek amacıyla mahallelerimizde böylesi güzel bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz.Kapaklı Belediyesi olarak; halkın belediyesi olarak, her zaman halkla birlikte, onun sağlığıyla, sosyal sorunlarıyla da ilgileniyoruz.Bu anlamda vatandaşlarımızın katılımı bizler için çok önemli. Çünkü eğer bir hastalıktan erken korunmayı ve erken teşhisi öğrenebilirsek birçok hastalığın önüne hemen geçmiş olabiliriz” diye konuştu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10