Lider Gaziosmanpaşaspor'u konuk edecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta beşinci hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Gaziosmanpaşaspor'u konuk edecek.

21.10.2017 00:24:00 0
Lider Gaziosmanpaşaspor

HEDEF GALİBİYET

 

İlk 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik elde ederek 10 puan toplayan ve ligin zirvesine yer alan temsilcimiz bir önceki hafta deplasmanda Sultangazispor ile golsüz berabere kalmıştı. Pazartesi gününden itibaren Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimizde kaleci Mert’in dışında eksik bulunmuyor. Gaziosmanpaşaspor karşısında maça mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Bu hafta evimizde zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizin gücünü iyi biliyoruz. Taraftarımızın desteği ile karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

 

PAZAR GÜNÜ 15.00’DE

 

Kulüp Basın Sözcüsü Ugurcan Avcılar ise “ Gaziosmanpaşaspor karşısında biletlerimiz 10 TL olacak. Stadyuma 10 TL vererek maçı izlemeye giren taraftarlarımıza kulüp tarafından ücretsiz atkı dağıtılacak” dedi. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

ALTINOVA EVİNDE

 

Oynadığı üç maçı da kazanarak dokuz puanla ikinci sırada yer alan Altınova Belediyespor ise evinde Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda Pazar günü saat 15,00’de oynanacak olan karşılaşmayı Gökhan Alkayalar yönetecek. Alkayalar’ın yardımcılıklarını ise Emre Ediz Çamlıdağı, Tugay Aydın ve Yaşar Demir yapacak. Sekiz puanla üçüncü sırada yer alan Sultangazispor ise deplasmanda altı puanla altıncı sırada yer alan Yeni Çanspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Çan İbrahim Bodur Stadyumunda oynanacak.

 

TRAKYA DERBİSİ EDİRNE’DE

 

Trakya derbisi ise Edirne’de oynanacak. Ligde bu sezon istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Edirnespor ise evinde zirve hesapları yapan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma da Cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak. Altı puanla yedinci sırada bulunan Bigaspor deplasmanda bir puanla 11.sırada yer alan Çıksalınspor’a konuk olurken, bir puanda yer alan Lüleburgazspor ise evinde ligin puansız tek takımı olan Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10