Başkan Albayrak incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi'nin Barbaros Mahallesi'ndeki sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi ve vatandaşlara devam eden çalışmalar hakkÄ

Süleymanpaşa 22.10.2017 17:36:00 0
Başkan Albayrak incelemelerde bulundu

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

 

Altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Kentin dört bir yanında üstyapı çalışmaları devam ederken, Başkan Albayrak da devam eden çalışmaları sürekli yerinde takip ederek, görevlilerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından  Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) asfalt çalışması yapılarak hizmete sokulan Barbaros Caddesi ile Barbaros Mahallesinde yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerini büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

ESNAF VE VATANDAŞI DA ZİYARET ETTİ

 

Başkan Albayrak, Barbaros Mahallesindeki incelemelerin ardından Altınova Mahallesindeki esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Albayrak, vatandaşların istek ve önerilerini de dinleyerek, vatandaşlara çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10