Akay: Üye sayımız 250'yi geçti

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay derneğin üye sayısının 250'yi geçtiğini ve son günlerde üye olanların sayısında artış olduğunu belirtti.

Çerkezköy 22.10.2017 17:39:00 0
Akay: Üye sayımız 250

YILBAŞINA KADAR HEDEFİMİZ 300 ÜYEYE ULAŞMAK

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay 2017 yılı sonuna kadar hedeflerinin 300 üyeye ulaşmak olduğu belirterek, “Derneğimiz faaliyete geçtiği günden bu yana halkımızın yakın ilgisini görmek ve her geçen gün üye sayımızda artış olması bizleri mutlu ediyor. Bu güne kadar kurucu üyelerimiz dışında derneğimize vatandaşlarımızın üye olması için kapısını çalmadık. Üye olanlar bizzat kendileri gelerek severek üye oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Derneğimizi kurduğumuz zaman yaptığım açıklamada bu derneğin Çerkezköy’de yaşayan herkesin derneği olduğunu ve herkesin sahip çıkmasını söylemiştim. Burada siyaset yok. Tamamen kentimizin sosyal ve kültürel açıdan gelişmesine katkı sağlamaktır. Bu nedenle dernek olarak yönetimimiz her ayın belli günlerinde üyelerle bir araya gelerek projeler üretmekte ve kabul gören projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yapmaktadır.”dedi.

 

“HALKIMIZIN İLGİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Akay, Çerkezköylülerin derneğe gösterdiği yakın ilgiden memnunluk duyduklarını da belirterek”  “Çerkezköy’de yaşayan her kesimden insanımızın derneğimize üye olması derneğimizin yakın gelecekte Çerkezköy için ne denli önemli bir dernek olduğunu daha iyi ortaya koyacaktır. Bu güne kadar yaptığımız sosyal aktivitelerle de bunu göstermiş olduğumuza inanıyoruz. Halkımızın ilgisine teşekkür ediyoruz. Özellikle de son günlerde hemen hemen her gün derneğimize üye olmak için 4-5 kişi gelerek üyelik kaydını yaptırıyor. Şu anda dernek üyelerimiz arasında mühendisler, esnaflar, sanayiciler olmak üzere her kesimden insanımız bulunuyor.”diye konuştu.

 

ARAMA KURTARMA EKİBİNİ KISA ZAMANDA FAALİYETE GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 

Akay, “ Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği olarak bir süre önce derneğimiz bünyesinde kurmayı planladığımız arama kurtarma ekibi içinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu ekibimizde konusunda uzman birçok dernek üyemizde görev aldı ve ekibi biraz daha genişleterek eğitimlerine yakında başlanacak. Arama kurtarma ekimimizi de kurarak faaliyete geçirdiğimizde inanıyorum hem ilçemiz için hem de bölgemiz için çok yararlı bir hizmet etmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10