Kapaklıspor tek golle kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 5.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde konuk ettiği Sağlamtaşspor'u tek golle mağlup etti.

23.10.2017 20:11:00 0
Kapaklıspor tek golle kazandı

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor; Serhad, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Mamadou, Nail, Gurur, Cisse, Şaban, Tezcan ve Berkay kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Sağlamtaşspor ise Ali, Cengiz, Batuhan, Gökhan, Bilal, Aykut, Esat, Ahmet, Onur, Volkan ve Ümit ilk 11’i ile sahaya çıktı. Maça etkili başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında Şaban ile önemli bir pozisyon yakalayan Kapaklıspor’da 20.dakikada ise Hüseyin’in vuruşu kalecide kaldı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla gol arayan Kapaklıspor arzuladığı golü ilk devre bulamadı.

 

DÖRTTE DÖRT YAPTI

 

İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 76.dakikasında Kapaklıspor golü Hüseyin ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topa iyi yükselen Hüseyin düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte Kapaklıspor tamamen rahatladı. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda Kapaklıspor ikinci gole çok yaklaştı. Uzatmaların 2.dakikasında Gökhan’ı şutu kaleci Ali’den dönerken, top Tezcan’ın önünde kaldı. Tezcan’ın şutunda kaleci Ali kalesinde gole izin vermedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Dördüncü maçını da kazanan Kapaklıspor puanını 12 yaparken, Sağlamtaşspor ise bir puanda kaldı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10