Süleymanpaşa otobüs terminali inşaatı temel atma töreni gerçekleşti.

Düzenlenen temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı

Tekirdağ 24.10.2017 21:14:00 0
Süleymanpaşa otobüs terminali inşaatı temel atma töreni gerçekleşti.

‘SÜLEYMANPAŞAMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM’

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya yaptı. Karakaya konuşmasında ". Bugün temelini atacağımız inşaatın bu aşamaya gelmesine katkı sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız ve değerli personeline, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde bu projenin her aşamasında görev yapmış çalışma arkadaşlarıma ve bundan sonra projesi sahada gerçekleştirecek olan yüklenici firma ve değerli emekçilerine şimdiden teşekkür ediyor, bu hizmetin Süleymanpaşamıza ve Tekirdağımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

 

‘UMARIM BU HİZMET YARIŞI DEVAM EDER’

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Bugün Tekirdağ modern bir otobüs terminaline kavuşacak. Bizlerde terminalin yeni yerine taşınması ile birlikte proje aşamasına gelmiş olan projemizin ihalesini bitirip temelini atacağız. Söz verdiğimiz gibi şeffaf, hiç kimseden gizlisi saklısı olmayan bir bina ile hizmet edeceğiz. Umarım bu hizmet yarışı devam eder. Kendi doğduğumuz büyüdüğümüz, çocuklarımızı büyüttüğümüz şehre daha fazla hizmet etme imkanı buluruz. Biz öncelikle bize bu imkanı sağlayan partimize ve Tekirdağ'da oturan bize güvenerek destek veren bütün hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Birlik bütünlük içinde, el ele bu şehri yaşamayı arzu ettiğimiz şehir haline getirinceye kadar çalışmamıza devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa'ya yaptığı bu yatırımı kutluyorum." sözlerini söyledi.

 

‘TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER ZAMAN YANINIZDA OLACAKTIR’

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Süleymanpaşa Belediye Başkanımla beraber 3,5 yıldır çalışıyoruz. Sayın başkanım Süleymanpaşa'da yaptığı hizmetlerin gururunu yaşıyor ve vatandaşların takdirini toplamak için çalışıyor. Ben Süleymanpaşa dahil olmak üzere 11 ilçedeki vatandaşların takdirini kazanmak için çalışıyorum.  3,5 yıl boyunca Süleymanpaşa için gecesini gündüzüne katan Sayın Başkanıma ve bu kararla bizi buraya getiren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir kentte sanat ta yapılacaktır, yol da yapılacaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda olacaktır. Bugün burada temelini atacağımız tesisin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından alkışlar eşliğinde butona basılarak temel atma çalışmaları başlatılmış oldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10