Albayrak mesaiye Çerkezköy'den başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dün sabah erken saatlerde Çerkezköy'e gelerek Osmanlı Camii'nde sabah namazını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte kıldÄ

Çerkezköy 24.10.2017 21:20:00 0
Albayrak mesaiye Çerkezköy

Ardından yağan yağmura rağmen Başkan Albayrak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ile birlikte Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini  söyleyen Başkan Albayrak’a vatandaşlar Çerkezköy'de hayata geçirilen projeler için teşekkür ettiler.

 

MÜJGAN- SERKAN ANAOKULU’NU DA ZİYARET ETTİ

 

Mesaisine hız kaybetmeden devam eden Başkan Albayrak, geçtiğimiz günlerde Müjgan- Serkan Karagöz çiftinin katkılarıyla törenle açılan Müjgan- Serkan Karagöz Anaokulu’nu ziyaret ederek, sınıfları gezip minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerin durumu hakkında sınıf öğretmenlerinden bilgi alan Başkan Albayrak, öğrencilerin eğitimin çok başında olduklarını ve bu durumun öneminin farkında olarak eğitime devam etmelerini belirtti.

 

‘ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ’

 

Okul idarecilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak; , "Bugünün minikleri, yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkânlar dâhilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. 30 Büyükşehir Belediyesi arasında eğitime en büyük bütçeyi ayıran belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'dir. Bizler, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10