Serfiçe: Farkındalık yaratmayı sürdüreceğiz

Çerkezköy Kent Konseyi her yaş kesimine hitap eden sosyal ve kültürel faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çerkezköy 24.10.2017 21:23:00 0
Serfiçe: Farkındalık yaratmayı sürdüreceğiz

Kent Konseyi Başkanı Serfiçe, “ Çerkezköy kent konseyi olarak yeni dönemde kültürel ve sosyal etkinliklere ağırlık vereceğiz. Bu etkinliklerden biri de yıllar önce ilçemizden Kanada’ya giden bir ailenin çocuğu olan, orada doğup büyüyen ve işletme sahibi olan iş adamı Çerkezköylülerle bir araya gelerek yatırım ve iş yapmaları konusunda bilgiler aktaracak” dedi.

 

‘ÇERKEZKÖY HALKINI BİLİNÇLİ HALE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ’

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, kasım ayı içerisinde düzenlemeyi planladıkları yatırım ve iş imkanları konulu etkinliği hakkında bilgiler verdi.  Başkan Serfiçe düzenledikleri bilgilendirme toplantılarıyla kent konseyi olarak ilçede ve bölgede farkındalık yarattıklarını belirterek bu yönde farklı bilgilendirme toplantıları devam ettirerek farkındalık yaratmayı sürdüreceklerini dile getirdi.  Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe. “Çerkezköy Kent Konseyi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde farklı etkinlikler yaparak Çerkezköy halkını çeşitli eğitimden sağlığa kadar çeşitli konularda daha bilinçli hale getirmek için düzenlediğimiz bilgilendirme toplantılarına kasım ayı içinde bir yenisini daha ekleyeceğiz” dedi.

 

YATIRIM VE İŞ İMKANI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEYECEĞİZ

 

Serfiçe, yatırım ve iş imkanı konulu bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini belirterek,  “Düzenleyeceğimiz bu etkinlikte yıllar önce ilçemizden Kanada’ya giderek yerleşen ve Kanada’da yaşamını sürdüren ailenin iş adamı olan oğlunu davet ettik. Orada doğup büyümüş, okumuş ve iş sahibi olmuş. Düzenleyeceğimiz etkinlikte Çerkezköylülere iş ve yatırım imkanlarını anlatacak. Düzenlediğimiz etkinliklerle Çerkezköy halkını bilgilendirerek  bir şeyler katıp daha ileriye doğru yol almak istiyoruz. Bu konuda daha birçok çalışmalarımız var ve hepsini zaman içinde belli aralıklarla faaliyete geçirmek istiyoruz. Yatırım ve iş imkanı konulu bilgilendirme toplantımızı tarihini de Kanada’dan gelecek olan iş adamımızın geliş tarihi kesinleşince kamuoyuna duyuracağız” dedi.  

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10