Soğucaklılar Derneği'nde İsmail Sav dönemi

Vize Soğucak Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği'nde yapılan genel kurulda dernek başkanlığına tek liste ile gidilen seçimde İsmail Sav seçildi. Derneğin kuruluşundan bu g

Çerkezköy 24.10.2017 21:24:00 0
Soğucaklılar Derneği

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Kongrede yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından divan başkanlığına Ayhan Özdaş, katip üyeliğine Şerif İçöz oy birliği ile seçildi. Divan teşekkülünün ardından saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Gündemde yer alan faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu ve denetim kurulu raporları tek tek okundu gündem maddeleri üzerinde görüş bildiren olmadı ve bu gündem maddeleri tek tek oya sunuldu. Oya sunulan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

 

“GÖREVİ GENÇLERE BIRAKIYORUM”

 

Derneğin kuruluşundan bu yana 6 yıldır başkanlık görevini sürdüren Ertekin Memiş  seçimlere geçilmeden önce konuşma gerçekleştirdi. Memiş “ Derneğimizin kuruluşundan bu yana yönetim kurulumuza ve çalışmalarımıza destek olan ve katkı sağlayan herkese şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Göreve devam etmem çok istendi.  Ancak işlerimin yoğun olması nedeniyle derneğimize yeterli zaman harcayamayacağım. Bu görevi gençlere bırakmayı uygun gördüm. İnanın bizim kadar belki de daha fazla başarılı çalışmalara imza atacak olan kardeşlerimiz  görevi üstlenecek. İsmail Sav kardeşimiz seçime tek aday ve tek lise ile giriyor. Başarılı çalışmalar yapacağına da inanıyorum. Biz her zaman seçilen başkanımız ve yönetiminin yanında olacağız ve bununda böyle bilinmesini isterim. Çünkü bu dernek hepimizin ve çok daha iyi yerlere gelmesini birlikte yapacağız. Katkı ve destekleriniz için tekrar teşekkür ediyor ve yeni seçilecek başkan ve yönetim, denetim kurulu üyelerimize de başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ

 

Seçimlere tek aday ve tek liste ile giren İsmail Sav’da, “Öncelikle derneğimizin kuruluşundan bu yana tam altı yıldır çok özverili bir şekilde yönetimi ile birlikte çalışma yapan Ertekin Memiş ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Bizleri göreve geldiğimizde görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Sosyal ve kültürel etkinliklerle de Soğucaklılar Derneği’nin sesini büyük kitlelere duyuracağız. Belli zamanlarda üyelerimizle birlikte kahvaltı programlarında da bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Her zaman üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde olacağız. Genç ve dinamik ekibimizle sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğimizi de bilmenizi istiyorum. Bizlere vereceğiniz destek içinde ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

YÖNETİMDE ÜÇ BAYAN YER ALDI

 

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi İsmail Sav’ın tek aday tek liste ile girdi. Açık oylama usulü ile yapılan seçimlerde İsmail Sav’ın listesi seçildi. İsmail Sav başkanlığındaki yeni yönetimde “ Hakan Çanta, Emre Akar, Uğur Süngü, Yılmaz Kut, Şafak Bulun,Osman Doğaç , Özgür Duman,Nurten Özdaş,İmren Türk, Fatma Oral “ yer aldı. Seçim sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Sav, kendilerini  göreve getiren tüm üyelere teşekkür etti. Sav, dernek yönetiminde ilk kez üç bayan üyenin görev aldığını ve bu bayan yönetim kurulu üyelerinin derneğin daha iyi yerlere gelmesine büyük katkı sağlayacaklarını ve düzenleyecekleri etkinliklerde de bayan üyelerin etkin bir görev üstleneceğini belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10