"Kadın Aklı Erkek aklı" Çerkezköylülerden tam not aldı

Çerkezköy Belediyesi'nin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında  organize edilen, 'bayan kahkaha' lakaplı Sunucu Saba Tümer?

Çerkezköy 1.11.2017 20:04:00 0

TİYATRO SEVERLERDEN TAM NOT ALDI

 

Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda salon dolup taşarken; usta oyuncular performansları ile tiyatro severlerden tam not aldı. Savaş Özdural’ın hem oynayıp hem de yönettiği oyunda ünlü Televizyon Sunucusu Saba Tümer’in yanı sıra Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve İlker Güler rol aldı. Ünlü program sunucusu Saba Tümer ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’ adlı oyun ile ilk tiyatro deneyimini yaşadı. Savaş Özdural, kadın erkek ilişkilerinin en ayrıntılı bir biçimde sahneye taşınacağı oyunda kahkaha dozunun en yükseğe çıkacağını vurguluyor. Tiyatro Ak’la Kara oyuncuları tarafından sahnelenen oyun, Çerkezköylü tiyatro severlere eğlence dolu anlar yaşattı.   

 

OYUNCULAR TİYATROSEVERLERLE SELFİE ÇEKTİRDİ

 

İzleyenler arasında Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da yer aldığı 2 perdelik oyun sonunda usta oyuncular Çerkezköylü tiyatro severler ile birlikte selfie çekti. Oyuncular uzun süre ayakta alkışlandı. Usta oyuncuları tebrik eden Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin daha sonra oyunculara çiçek takdim etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10