Güzel kardeşler Balkan şampiyonasında görev yapacak

Çerkezköy'ün milli sporcuları ve antrenörleri Fikri Güzel ile Bilal Güzel kardeşler 10-12 Kasım tarihlerinde Edirne'de yapılacak olan 19. Uluslararası Balkan Teakwando  Şampiyonası'nda milli

2.11.2017 20:00:00 0
Güzel kardeşler Balkan şampiyonasında görev yapacak

İLK KEZ BİR ULUSLARARASI ŞAMPİYONADA GÖREV YAPACAKLAR

 

Fikri Güzel ve Bilal Güzel antrenör olarak bugüne kadar yurt içinde birçok müsabakalarda görev aldıklarını ancak uluslararası bir müsabakada ilk kez milli takım antrenörü olarak görev yapacaklarını ve ayrıca iki kardeşin de ilk kez bir uluslararası müsabakada birlikte görev yapacak olmasından son derece mutlu olduklarını, görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirttiler. Fikri-Bilal Güzel “Türkiye Taekwando Federasyonu’muzun şansımıza vermiş olduğu görevden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu milli görevin yüreğinde vatan,bayrak sevgisi olan  insanlara nasip olmasını dileriz. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Türk bayrağımızı en yükseklerde dalgalandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dediler.

 

SPORCULARIMIZ BAŞARILI OLACAKTIR

 

Fikri ve Bilal Güzel, Edirne’de yapılacak olan 19. Uluslararası Balkan Taekwando Şampiyonası’nda Türk sporcularının büyük başarıya imza atacaklarına da inandıklarını belirttiler. Güzel kardeşler, “Ülkemizde Taekwando sporu son yıllarda her geçen gün daha iyi yerlere gelmeye başladı ve şuanda dünya ülkeleri arasında bu sporumuz önemli bir yere geldi. Gerek yurt içi gerek uluslar arası müsabakalarda sporcularımızın devamlı başarılarının yükselmesi taekwando sporumuzun devamlı çıkışta olduğunun bir göstergesidir. Balkan şampiyonasında da sporcularımızın başarılı olacağına inanıyoruz” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10