Yenilgi bizi uyandırdı

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş Kapaklı Sitespor karşısında aldıkları mağlubiyetin  takımın oyun disiplininden uzaklaşması ve oyuncuların genelde bireysel oyun sergilemeleri

2.11.2017 20:00:00 0
Yenilgi bizi uyandırdı

Takımımız önümüzdeki haftalardan itibaren hedefine ulaşmak için çıkışa geçecektir” diye konuştu

 

“KÖTÜ OYNADIK”

 

Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Pazar günü mutlak üç puan ve farklı galibiyet beklediğimiz Kapaklı Sitespor karşısında 2-0 mağlup olmamız bizi şok etti.Kapaklı Sitespor  lig başından bu yana henüz puanla tanışmadığı için son sıralardan kurtulmak ve çıkış yapmak için maça çok asıldı ve bizim takım oyuncuları da bu maçta bireysel hatalarının yanı sıra takım oyunundan koptu. Bireysel futbol sergilemeyince sahadan yenik ayrıldık. Bu maçta oyuncularımızın bireysel hatalarına ve bireysel oyununa rağmen yakaladığımız birkaç pozisyondan da yararlanamadık. Ancak bu yenilgi bizi uyandırdı ve bundan böyle bu tür hatalar yapılmaması için oyuncularımızı uyardık” açıklamasında bulundu.

 

“HEDEFİMİZE MUTLU ŞEKİLDE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

 

Başkan Asbaş, “ Kulüp olarak bir hedefimiz olduğunu ve bu hedefe mutlu bir şekilde ulaşmak istediğimizi ve takım oyunundan başka bir oyun sergilenmesinin her zaman hezimet olacağını oyuncularımıza anlattık. Bu saatten sonra puan kaybetme gibi bir lüksümüzün olmadığını ve hata yapılmasını istemediğimizi futbolcularımıza ve teknik heyetimize söyledik. Hafta sonunda  evimizde oynayacağımız Çorlu Kültürspor karşılaşmasını kazanarak taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10