BAL'da zorlu hafta

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta yedinci hafta Pazar günü oynanacak olan altı karşılaşma ile tamamlanacak.

3.11.2017 18:49:00 0
BAL

Haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Lüleburgazspor’u konuk ederken, takipçisi Altınova Belediyespor ise evinde Uzunköprüspor’u evinde konuk edecek.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE  

 

Bir önceki hafta deplasmanda dokuz kişi kaldığı karşılaşmada Yalova Kadıköyspor’a 3-0 mağlup olarak bu sezon ilk yenilgisini alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde ligin dibinde yer alan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Pazartesi gününden itibaren Lüleburgazspor karşılaşması hazırlıklarına başlayan temsilcimizde geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Salih, Etoga dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Atakan Kozik, Erhan Tuna, Sinan Ertinğü ve Burak Kaplan hakem dörtlüsü yönetecek.

 

HEDEF ÜÇ PUAN 

 

Bir önceki hafta şansız bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Bu hafta evimizde Lüleburgazspor’u konuk edeceğiz. Rakibimiz ise alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Taraftarımız önünde ki karşılaşmaya iyi hazırlandık. Bu karşılaşmadan galibiyet çıkartarak geçtiğimiz hafta ki yenilgiyi unutturmak istiyoruz. Lüleburgazspor karşılaşmasında biletlerimiz ise 5 TL olacak. Bu haftaya kadar bizlerin her zaman yanında olan tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

SULTANGAZİSPOR DEPLASMANDA

 

Ligde 12 puanla ikinci sırada yer alan Altınova Belediyespor ise evinde on puanla beşinci sırada yer alan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da saat 14.00’de başlayacak.Karşılaşmaya Serhat Tan yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Otru, Alperen Aksu ve Gökhan Dereli yapacak. Averajla üçüncü sırada yer alan Sultangazispor ise deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çıksalınspor’a konuk olacak. Beyoğlu Stadyumunda Pazar günü saat 14.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Gökhan Alkayalar yönetirken, yardımcılıklarını ise Tugay Aydın, Batuhan Akkuş ve Berkay Özdemir yapacak.

 

GAZİOSMANPAŞASPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

10 puanla dördüncü sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor ise deplasmanda altı puanla dokuzuncu sırada yer alan Edirnespor’a konuk olacak. Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Engin Uğur, Erdi Öz. Şuayip Bayhan Yeşil, Fatih Kabakkaya hakem triosu yönetecek. Beş puanla onuncu sırada yer alan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile dokuz puanla altıncı sırada yer alan Bigaspor Alemdağ Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Halil İbrahim Kızılcan, Ozan Burak Akduman, Gürkan Kırabakan, Erkan Yeğin yönetecek.  Bu sezon istediği sonuçları alamayan Yeni Çanspor ise evinde geçtiğimiz hafta lideri mağlup ederek moral bulan Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek. Çan İbrahim Bodur Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’de başlayacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10