Cin ailesinin acı günü

Çerkezköy'ün tanınan esnaflarından Yakup Kundura sahiplerinden Yakup Cin'in bir süredir tedavi gören eşi Fatma Cin önceki gün hayatını kaybetti.

Çerkezköy 5.11.2017 11:32:00 0
Cin ailesinin acı günü

51 yaşında vefat eden Cin, dün Çerkezköy Osmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

 

Çerkezköy Yakup Kundura Sahibi ve 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Cin’in eşi Fatma Cin önceki gün yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdi. İlk olarak İrmet Hastanesi’ne kaldırılan ve buradan ambulansla İstanbul’da özel bir hastaneye sevk edilen Fatma Cin başarılı bir ameliyat geçirdi. Pazar günü sabah saatlerinde durumu ağırlaşan Fatma Cin doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Fatma Cin için dün Merkez Osmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı’nın kıldırdığı cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Mustafa Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öge ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, Çerkezköy ve Kapaklı belediye meclis üyeleri, İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Sakaryaspor’da top koşturan Erçağ Evirgen, Kulüp başkanları ve yöneticileri, teknik direktörler ve futbolcular, çok sayıda esnaf ve sanayici ile Cin ailesinin yakınları katıldı.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Cin’in naaşı sevenlerinin gözyaşları arasında Türbedere Mezarlığı’na defnedildi. Cenazede taziyeleri eşi Yakup Cin, oğulları Ragıp ve Kubilay Cin ile yakınları kabul etti. İki erkek çocuğu bulunan merhume Fatma Cin’in bir torunu bulunuyordu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10