Süleymanpaşa'da ki yatırımları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa İlçesi'nde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

Süleymanpaşa 5.11.2017 20:08:00 0
Süleymanpaşa

GELEN ÖNERİLERİ DİNLEDİ

 

Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi’nde inşaat aşamasında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası alanı inşaatı, Zafer Mahallesi Kırklar Tekkesi ve Adilbey Sokak'ın kesiştiği bölgede devam eden üst yapı ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile Çınarlı Mahallesi'nde Ay Sokak ve Cami Sokak'ta devam eden üst yapı ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kadir Albayrak incelemelerin ardından Akçeşmespor Kulübü’nü ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Kendilerine büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Albayrak vatandaşlardan gelen öneri ve talepleri dinledi. 

 

YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi’nin Hürriyet Mahallesi'nde kurulan halk pazarını ziyaret etti. Başkan Kadir Albayrak, gerçekleştirdiği pazar ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerine hayırlı işler diledi. Vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Albayrak, büyükşehir belediyesinin hem Süleymanpaşa'da hem de Tekirdağ il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgi verdi. 

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10