MHP'den AK Parti'ye hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki gün AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 5.11.2017 20:14:00 0
MHP

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi  kısa bir süre önce yapılan kongrede güven tazeleyen AK Parti İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi heyetini  AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri  kapıda karşıladı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı  Abdullah Öğe ziyaret nedeniyle Aydeniz ve ekibine teşekkür etti.

 

“MHP YOK SAYILACAK PARTİ DEĞİL”

 

Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Biz MHP olarak Çerkezköy Belediyesi’nin  kısa  sürede bitireceği işleri aylarca devam ettirmesi ve çalışma yapılan bölgelerde esnafın mağdur edilmesi bizleri üzüyor. İki aylık bir iş sekiz ayda biterse oradaki esnaf ne yapacak. Biz göreve geldiğimizden bu yana Çerkezköy Belediyesi’nin bütün programlarına katıldık. Milli bayramlarda düzenlenen yürüyüşlerde de kol kola yürüdük. Ancak sahneye çıkınca biz CHP’li değiliz diye ayrıştırıldık. MHP’lilerde burada deyip bizlere teşekkür etmesi gerekiyordu. Katıldığımız programlarda kimse MHP’yi yok sayamaz. 29 Ekim’de birilerinin gözüne girmek için değil Saray’da şehidimiz olduğu için o gün yapılan yürüyüşe katılmadık. Bundan böyle de her hangi bir organizasyona katılmayı düşünmüyoruz. Çerkezköy için yapılacak birşey varsa ona katılırız” dedi.

 

“ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ADINA SORU ÖNERGESİ VERDİK CEVAP BEKLİYORUZ”

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “ Biz de belediye meclisinde şeffaf belediyecilik adına doğru teminlerle ilgili bir soru önergesi verdik. Soruların cevaplarını bekliyoruz. Eğer cevap verirlerse bunları detaylarıyla anlatacağız. Belediyelerin her yıl mart ayında denetim raporları hazırlanıyor. Doğrudan teminlerin nasıl yapıldığını açıklayacağız. Cumhurbaşkanı devletin sembolü ve başıdır. Devletin başındaki kişiye diktatör ve faşist demek doğru değildir. CHP’nin önce kendi içindeki duruma bakması gerekiyor. Cumhurbaşkanımıza kimse laf söyleyemez ve biz söyletmeyiz. Çerkezköy içinde birlikte  yapılması düşünülen iş var ise biz üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. MHP’nin de bizimde hedefimiz var. CHP’li Kılıçdaroğlu’nun belediyesi oradan ayrılacak” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10