O habere yalanlama geldi

Ulusal bir gazetede yayınlanan yaralama haberine ilişkin Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Boy makamında yaptığı açıklama ile haberi yalanlarken, son günlerde Kapaklı'da yaptıkları sosyal ve

Kapaklı 7.11.2017 21:49:00 0
O habere yalanlama geldi

“BU KESİNLİKLE SİYASİ BİR KARALAMADIR”

 

Denizli’de silahla yaralama olayına karışıp, yaralandıktan sonra yattığı hastaneden kaçıp Kapaklı’da bir eczaneden ilaç alırken polis tarafından yakalandığı iddia edilen habere ateş püsküren Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Boy dün basın açıklaması gerçekleştirdi. Boy “ Basına her zaman saygım vardır. Son günlerde Kapaklı’da dönen rantları kesmeye çalıştığımız için üzerime bir takım oyunlar oynanmaktadır. Sahsıma yönelik dönen bu olaylarda ilgi ilçe kaymakamlığına, devletimizin savcılığına tüm evraklarımızla başvurarak şikayetimizi belirteceğiz. Benimle ilgili çıkan haberler tamamen yalandır. Bu kesinlikle siyasi bir karalamadır. Ülkü ocaklarına getirecek hiçbir leke, hiçbir harekete şahsım ve tüm ülkü ocakları tebaalarım adına kefilimdir” diye konuştu.

 

ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM

 

Şahsıma çıkan daha önceki sicil bozukluğu bulunduğunu söyleyen basın mensubu arkadaşınızın bir an önce bunu kanıtlamasını istemekteyim. Eğer bunu kanıtlarsa ben görevimden istifa edeceğim.Ben yarın savcılığa başvuracağım. Bu haberi yapan basın mensubu arkadaştan da şikayette bulunacağım. Biz yıllardır burada Ülkü Ocakları Teşkilatı olarak ülkemiz için vatan millet için en hayırlısı ne ise bunun için uğraşmaktayız. Ülkücü camiası olarak Allah yolunda yürüyen insanlar genelde böyle karalama ile karşı karşıya kalmaktadır. Bizim yapmış olduğumuz çalışmalar, uyuşturucu ile mücadele gençleri spora yönlendirme geleceğimiz gençlerine eğitimler verme, akabinde gelişen olaylar bizi karalamaya yöneliktir. Şahsi çıkarları olan, rantları olan insanlar beni karalayacaklardır. Elhamdülillah, alnımız ak başımız dik buradayız. Beni bu siyasetler yıldırmayacaktır. Hiçbir zamanda durmayacağım. Ben bu rantları her zaman keseceğim, buradan o değerli arkadaşlara sesleniyorum. Yarın gerekli mevkilere şikayette bulunacağım. Beni bu olayla ilgili kanıtlarını ortaya döksünler, ben Ülkü Ocakları Başkanı olarak görevimden istifa edeceğim “ açıklamasında bulundu.

 

“KESİNLİKLE BÖYLE BİR ŞEY YOKTUR”

 

Boy gazetecilerin ‘herhangi bir kavga veya kurşunlama olayı yaşandı mı? Eczaneden ilaç aldınız mı?’  sorularına ise şöyle yanıt verdi: “Kurşunlama kavga yok. Şahsi olarak ticaret adamıyım. Bizim yanlış devletin yolunda işimiz yoktur. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Devletin çizdiği kurallar dışında gayri meşru bir işim yoktur. Bu olaylarla ilgili en kısa zamanda kanıtlarını bekliyorum. Emniyet amiri ile görüştük. Benim gözaltına alınmam ile ilgili kural olmadığını, firari olduğumu yazmışlar. Bu konu kesinlikle yalandır. Savcılığa başvurduğum zaman bunların hepsi ortaya çıkacaktır. Firari olsam, gözaltında olsam şuanda bu açıklamayı yapıyor olmazdım” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10