Gümüş'ten anlamlı ziyaret

3.5 yıldır Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevini yürüten Zeki Gümüş emekliye ayrıldı.

Tekirdağ 8.11.2017 23:17:00 0
Gümüş

Emeklilik dilekçesini veren ve önümüzdeki günlerde de emekli olacak Gümüş, dün akşam saatlerinde Çerkezköy Haber Gazetesi tesislerinde imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş’e veda ziyaretinde bulundu.

 

TEKİRDAĞ’DA İYİ DOSTLUKLAR KURDUM

 

Basın İlan  Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Zeki Gümüş ziyarette “ Yaklaşık 3.5 yıldır Tekirdağ’da Basın İlan Kurumu Müdürü olarak görev yapmaktayım. Bu zaman zarfında Tekirdağ’da çok iyi dostluklar kurdum. Kurumum ile gazeteler arasında gerekli iyi ilişkiler oluşturmada rol oynadık.Görevi devraldığımda Tekirdağ büyükşehir statüsüne kavuştu ve bu değişim sürrecini sıkıntısız bir şekilde atlattık.Tekirdağ Büyükşehir’e entegre olurken biz de meslek erbaplarımızı geleceğe adapte olmaları için dijital ortamda yer aldık. Bu zaman zarfında müdürlük binamızı daha büyük bir yere taşıyarak çalışma ortamımızı da çok daha işlev hale getirdik” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tekirdağ’da iyi dostluklar kurduğunu kaydeden Gümüş “ En iyi dostlarımdan bir tanesi de Şaban Kardeş’tir. Şaban Kardeş her zaman bir arkadaş bir kardeş olarak bize destek oldu. Bugün de kendilerine emekliliğim dolayısıyla veda ziyaretinde bulunuyorum. Kendisine ve gazetelerine bize her zaman destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Benim yerime gelecek arkadaşımızın da iyi çalışmalar yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

KARDEŞ BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten ötürü Gümüş’e teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş “ Müdürümüz Tekirdağ’da görev yaptığı süre zarfında il genelinde yayınlanan tüm basın kuruluşlarına eşit mesafede oldu. Bu sayede gazeteciler ile iyi ilişkiler kurdu. Zeki Gümüş ile çalışmaktan son derece mutlu olduk. Bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve başarılı yıllar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10