Süper Lig'de altı karşılaşma oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig 8.hafta altı karşılaşma oynanacak. Oynadığı altı karşılaşmanın tamamını kazanarak 18 puanla zirvede yer alan Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda Çorlu Kültürsporâ

Kapaklı 10.11.2017 18:55:00 0
Süper Lig

15 puanla ikinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor deplasmanda Marmarareğlisi Belediyespor’a konuk olurken, temsilcimiz Doğanspor ise deplasmanda 1461 Karadenizspor karşısında üç puan arayacak.

 

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

 

Oynadığı altı karşılaşmanın hepsini kazanarak 18 puanla lider durumda bulunan Kapaklıspor sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Kültürspor’a konuk olacak. Kapaklıspor geçtiğimiz lafta Kapaklı derbisinde Sitespor’u 3-1 mağlup ederken, Çorlu Kültürspor ise zorlu Doğanspor deplasmanından galibiyet ile dönmesini bilmişti. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Bu hafta zorlu bir deplasmana çıkacağız. Ligde oynadığımız bütün karşılaşmaları kazanarak zirvedeki yerimizi koruyoruz. Bu haftada Çorlu Kültürspor’u mağlup ederek yedide yedi yapmak istiyoruz. Rakibimiz Çorlu Kültürspor geçtiğimiz hafta Çerkezköy Doğanspor’u mağlup ederek ligden kopmadığını gösterdi. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağız. Ben teknik heyet ve futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Kapaklıspor’u takibini sürdüren Malkara 14 Kasımspor deplasmanda 11 puanla yedinci sırada yer alan Marmara Ereğlisi Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.  Üçüncü sırada bulunan Muratlı Belediyespor’un bay geçtiği haftada 12 puanla dördüncü sırada bulunan Saray Belediyespor ise Sağlamtaşspor deplasmanında üç puan arayacak. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

DOĞANSPOR BİLENİYOR

 

Geçtiğimiz hafta evinde Çorlu Kültürspor’a mağlup olarak zirve yarışından uzaklaşan Çerkezköy Doğanspor bu hafta deplasmanda 11 puanla altıncı sırada yer alan 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. Karşılaşma 1461 Karadenizspor’un cezası nedeniyle Muratlı Sahası’nda Pazar günü 13.00’de oynanacak. Bu karşılaşmaya büyük önem verdiklerini kaydeden Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Geçtiğimiz hafta evimizde Çorlu Kültürspor’a kötü şekilde mağlup olduk. Bu hafta ise taraftarımız memnun etmek için 1461 Karadenizspor’u mağlup etmek gerekecek. Futbolcularımızın bu karşılaşmadan üç puan ile çıkacaklarına inancımız tamdır. Sezon sonunda şampiyonluk hedefliyorsak, puan kaybı yaşamamız gerekiyor” dedi.

 

SİTESPOR GALİBİYET İSTİYOR

 

Ligde bu sezon istediklerini elde edemeyen Kapaklı Sitespor ile Çorlu Gençlerbirliğispor hafta sonunda Kapaklı Sahası’nda karşılaşacak. Pazar günü 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Karşılaşmada üç puandan başka düşüncelerinin bulunmadığını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Ligde bu sezon istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Doğanspor galibiyetinin ardından Kapaklıspor karşısında istediği futbolcu ortaya koyamadık. Rakibimiz ise oynadığımız tüm karşılaşmaları kaybetti. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

ŞARKÖY EVİNDE

 

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Şarköyspor evinde yedi puanla orta sıralarda yer alan Ergegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Şarköy Sahasında Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada 13.00’de başlayacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10