Ataçay güven tazeledi

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 7.olağan kongresi dün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro altındaki dernek lokalinde  14.00-15.00 saatleri arasında yapıldı. Başkanl?

Çerkezköy 12.11.2017 21:16:00 0
Ataçay güven tazeledi

KONGRE DİVAN BAŞKANLIĞINI MAHMUT GÖÇMEZ YAPTI

 

Kongre Dernek Başkanı Emrullah Ataçay’ın açış konuşmasıyla yapıldı. Ardından divan kurulu seçildi ve  kongre divan başkanlığına derneğin eski başkanlarından Mahmut Göçmez getirilirken divan katip üyeliklerine de Murat Ulusoy ve Ali Uyar getirildi. Divanın oluşmasının ardında kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu ve denetim raporları okudu. Bu maddeler üzerinde görüş bildiren olmadı ve tek tek oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.

 

EMRULLAH ATAÇAY YENİDEN GÜVEN TAZELEYEREK BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Gündemin sekizinci maddesinde yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Seçimlere Mevcut Başkan Emrullah Ataçay tek aday ve tek liste ile girdi. Seçimler açık oy tasnifi şeklinde yapıldı ve Emrullah Ataçay ve listesi oybirliğiyle seçildi. Emrullah  Ataçay başkanlığındaki Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulunda  Eray Yılmaz, Engin Üstel,Serdar Doğu,Orhan Göçmez,Samet Ulusoy ve Gökhan Göçmez yer aldı. Derneğin denetleme kurulu asil üyeliklerine ise;Serkan Keskin,Kemal Atıcı ve Kenan Yılmaz seçildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan Emrullah Ataçay, “Bugün birlik ve beraberlik içinde güzel bir ortamda kongremizi yaptık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede yeni yönetim kurulumuzla birlikte daha aktif çalışmalar yapacağız ve yapacağımız çalışmalarımızda önceki dönemde olduğu gibi özen göstereceğiz. Bugün yapılan 7. olağan kongremizde güveninize yeniden layık olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şahsımı yeniden başkanlığa ve yeni yönetim kurulumuzu göreve getirmenizden dolayı tüm dernek üyelerimize  çok  teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde de yapacağımız çalışmalarımızla güveninize layık olacağız. Derneğimizin kurucusu  rahmetli Fahrettin Amcamızı bir kez daha rahmetle anıyor, Fahrettin Amcamız başta olmak üzere  benden önceki görev yapmış olan tüm dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10