Aksu: Seçim sonunda kazanan esnafımız olacak

Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası seçimlerine hazırlanan başkan adaylarından Necati Aksu dün Çerkezköy Haber Gazetesi tesislerini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş il

Çerkezköy 16.11.2017 20:19:00 0
Aksu: Seçim sonunda kazanan esnafımız olacak

GAZETECİ ŞABAN KARDEŞ İLE GÖRÜŞTÜ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın ocak ayında yapılacak olan seçimlerine aday olduğunu açıklayan Necati Aksu seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Dün Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Aksu, gazetemizin imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş’e adaylık süreci ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

“ESNAFIMIZIN YÜZDE 70’İNE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

 

Seçimlerin birer hizmet yarışı olduğunu belirten Aksu “Sivil toplum örgütlerimizin toplum içerisinde çok önemli bir yeri var. Bu seçimler bir bayrak, bir hizmet yarışıdır. Ocak ayında gerçekleştirilecek seçimler öncesi esnaflarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz ve kendimizi tanıtıyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını derleyip çözümü noktasında yönetim kurmayı hedefliyoruz. Genç ve dinamik bir ekiple aktif kadro ile odayı oda içinde değil esnaf içinde yönetmeyi istiyoruz. Hedefimiz seçim öncesi Çerkezköy ve Kapaklı’da ki esnaflarımızın yüzde 70’ine ulaşmaktır. Kimseyi kırmadan rencide etmeden demokratik bir şekilde çalışmaktır. Bu yolda aday olarak herkese de başarılar diliyorum. Bu seçimin sonunda da kazanan Çerkezköy ve Kapaklı esnafı olacaktır” diye konuştu. Ziyaretten ötürü Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Necati Aksu’ya teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş, Aksu’ya başarılar diledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10