Kapaklı emin ellerde

Ağustos ayında yapılan il içi tayinler sonucunda Diyarbakır Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Murat Se

Kapaklı 16.11.2017 20:19:00 0
Kapaklı emin ellerde

ÇİÇEK VEKALET ETMİŞTİ

 

Ağustos ayında yapılan il içi atamalarda Diyarbakır Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Murat Sevgi personeli ile tanıştıktan sonra görevine başladı.  Daha önce Çorlu Bölge Trafik Amirliği görevinin de bulunan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi “  Mesai arkadaşlarımla Kapaklı halkının huzur ve güvenini tesis etmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi. Yapılan il içi atamalarla Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Saray Eski İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek kısa bir süre Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne vekalet ederken, Kapaklı Eski Emniyet Müdürü olan Sahir Uzun ise Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanmıştı.

 

Ekrem Çiçek, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’nin göreve başlamasıyla birlikte görev yeri olan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki görevine döndü.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10