"Altyapı sporcularımızın başarısı bizleri mutlu ediyor"

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, kulüplerinde alt yapıdan yetiştirdikleri sporcuların başarılı oluşundan mutluluk duyduklarını ve her geçen gün yeni başarılara elde  ed

Çerkezköy 19.11.2017 21:20:00 0

ALTYAPIDAN YETİŞEN SPORCULARIMIZIN BAŞARILI OLUŞU BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, alt yapıya önem verdiklerini ve alt yapısız yapılan çalışmaların fazla başarılar getirmediğine dikkat çekti. Ayaz, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak biz alt yapıya çok önem veriyoruz. Ülkemizde alt yapıya önem veren kulüp sayıları son yıllarda artmaya başlamasından da büyük bir memnunluk duyuyoruz. Alt yapısız spor kulüplerinin başarı oranı çok düşük oluyor ve bu nedenle alt yapı kaçınılmazdır. Biz alt yapıya kulübümüzü faaliyete geçirdiğimiz günden bu yana önem veriyoruz ve alt yapıdan yetişen sporcularımızın el etmiş olduğu başarılarla da guru duyuyoruz ve mutlu oluyoruz”dedi.

 

ALT YAPIMIZ BAŞARILARINA YENİ BAŞARILAR KATMAYA DEVAM EDECEK

 

Vural Ayaz “ Kulübümüzün alt yapıdan yetiştirdiği sporcularımızın almış olduğu üstün başarılar neticesinde kulübümüzde plaketle onure ediliyor olması bizleri oldukça gururlandırmaktadır. Geçtiğimiz günlerde de Türkiye’nin en başarılı taekwando spor kulübü antrenörlerinden ve Milli Takım Antrenörümüz Erdal Erdoğan hocam kulübümüzü  ziyaret ederek ve alt yapı sporcularımız adına kulübümüze alt yapımızın başarılarından dolayı plaketle ödüllendirdi. Kendisine kulübüm adına ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum. Böyle değerli bir hocamızın takdirini kazanmak bizleri çok onurlandırdı ve gururlandırdı.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10