Kafkaslar görev dağılımı yaptı

Geçtiğimiz hafta 7. olağan kongresini yapan  Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  başkanlığına yeniden güven tazeleyerek seçilen Emrullah Ataçay başkanlığ?

Çerkezköy 19.11.2017 21:28:00 0
Kafkaslar görev dağılımı yaptı

GÖREV BÖLÜMÜ YAPTILAR

 

Dernek başkanı Emrullah Ataçay başkanlığında toplanan dernek yeni yönetimi kendi arasında yaptığı görev bölümü sonunda başkan yardımcılığına Samet Ulusoy getirilirken, muhasip üyeliğe Erol Yılmaz, dernek sekreterliğine Gökhan Göçmez, dernek basın sözcülüğüne Serdar doğu ve yönetim kurulu üyeliklerine de  Engin Üstgez ile Orhan Göçmez getirildiler.

 

GÜZEL ÇALIŞMALAR İMZA ATACAĞIZ

 

Toplantı sonunda konuşan Dernek Başkanı Emrullah Ataçay, “Bugün yönetim olarak bir araya gelerek ilk toplantımızı görev bölümü yaparak sonuçlandırdık.  Yeni göreve getirilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılı çalışmalar diliyorum. Yönetim olarak bundan böyle birlik ve beraberlik içinde el ele ve omuz omuza vererek çalışacağız. Sizlerle birlikte bu dönem çok iyi çalışmalara imza atacağız. Ben inanıyorum ki yapacağımız çalışmalarla farkındalık yaratacağımıza inanıyorum. Bundan böyle yapacağımız çalışmalarıyla ses getiren bir dernek olacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10