Çerkezköy Doğanspor Fırat ile güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi yapan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında evinde Marmaraereğlisi Belediyespor'u konuk etti.

Çerkezköy 20.11.2017 20:40:00 0
Çerkezköy Doğanspor Fırat ile güldü

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya konuk ekip Marmaraereğlisi Belediyespor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan konuk ekip Marmaraereğlisi Belediyespor karşısında Çerkezköy Doğanspor kontrollü bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla etkili olan Marmaraereğlisi Belediyespor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi.

 

BERABERLİK GOLÜ FIRAT İLE GELDİ

 

Gelen şok golle birlikte temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Marmaraereğlisi Belediyespor savunma hata yapmadı ve ileride kontrataklarla ikinci golü aradı. Karşılaşmanın ilk devresi Marmaraereğlisi Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine göre daha atak bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor beraberliği aradı. Özellikle sağ kanattan etkili olan Çerkezköy Doğanspor golü bulmakta da zorlanmadı. Takımın tecrübeli oyuncusu Fırat Işık sahneye çıkarak şık bir vuruşla ile skora dengeyi getirdi.

 

PUAN FARKI  4’E DÜŞTÜ

 

Gelen golle birlikte büyük bir moral bulan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Rakip kaleyi ablukaya alan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru Fırat Işık ile bir gol daha bularak skoru 2-1’e getirdi. 1-0 mağlubiyetten öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda ise her iki takımın geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada da Çerkezköy Doğanspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy Doğanspor Kapaklıspor’un puan kaybı yaşadığı haftada önemli bir galibiyet elde ederek puanını 18’e yükseltti. Ligde ikinci mağlubiyetini alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise 14 puanla beşinci sıraya geriledi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10