Türk yıldızları TIR'ı şehit ailelerine destek için Çerkezköy'de

Dünyanın en iyi akrobasi timi olan Türk Yıldızları'nın faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan Türk Yıldızları tırı, şehit ailelerine destek iç

Çerkezköy 20.11.2017 20:42:00 0
Türk yıldızları TIR

ÜRÜNLER SATIŞA SUNULUYOR

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin gökyüzündeki milli takımı, Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın resmi tanıtım ürünlerinin satışa sunulduğu; TY-STORE'a ait satış aracı dün Çerkezköy’e gelirken, TY-STORE' de satışa sunulan ürünlerden elde gelirin bir kısmı, şehit ailelerine yardım sağlayan Kartal Vakfı'na bağışlanacak. Çerkezköy Belediyesi önünde konumlanan TIR’ın üzerindeki “Alacağınız ürünlerle şehit olan personel ailelerine destek sağlayan Kartal Vakfı’na bağış yapmış olacaksınız” yazısını okuyan ziyaretçiler, alışveriş yapmadan geçmedi. Akrobasi uçaklarının farklı boylardaki maketleri, anahtarlık, bardak, şapka, kravat, tişört, pilot tulumu gibi onlarca lisanslı ürünler satışa sunuluyor.

 

BUGÜNDE ÇERKEZKÖY’DE

 

Türk Yıldızları araç sorumlusu Davut Akyıldız, “Türkiye’de her yeri geziyoruz ve şuan üç aracamız var. Türk Silahlı Kuvvetleri Gösteri Ekibinin lisanslı kıyafetlerini vatandaşlarımızın beğenisine sunup, satışını yapıyoruz. Salı akşamına kadar Çerkezköy’deyiz.. İlgi normal, hava da yağmurlu, bu da tabii etkili oluyor. Yarın Kırklareli de olacağız daha sonra ise Edirne’ye gideceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10