Belediye Başkanları toplantısına katıldılar

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Yerel Yönetimler biriminin Ankara'da düzenlemiş olduğu Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

Çerkezköy 22.11.2017 19:36:00 0
Belediye Başkanları toplantısına katıldılar

AKAY VE MANDALI’DA KATILDI

 

Ankara Bilkent Otel’de dün gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı.

 

“İSTANBUL ANKARA’YI DA ALACAĞIZ”

 

Toplantıda belediye başkanlarına seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir toplumda yaşayan herkesin sorumlulukları olduğuna işaret etti. Çok karmaşık sorunlar olabileceğini ancak bu sorunların zaman içinde kendi çözümünü üreteceğini belirten Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarının sorumluluklarının ise hizmet verdikleri vatandaşlardan daha fazla olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki seçimlerde, yani 2019'da sadece 6 büyükşehiri değil, İstanbul'u, Ankara'yı, Bursa'yı, Balıkesir'i, Antalya'yı, Mersin'i, Adana'yı alacağız." dedi. Toplantının öğleden sonraki basına kapalı bölümünde belediyelerin örnek projeleriyle, yerel seçimlere hazırlık çalışmaları ele alınırken, belediye başkanları da söz alıp görüşlerini ve değerlendirmelerini aktardı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10