Eğitim camiası kahvaltıda buluştu

Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu üyesiTrakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından Çerkezköy'de görev yapan eğitimcilere yönelik düze

Çerkezköy 22.11.2017 19:39:00 0
Eğitim camiası kahvaltıda buluştu

‘’DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUZ’’

 

Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Üyesi Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimi, Çerkezköy’deki eğitim camiasının yöneticilerini bu yılda düzenlediği kahvaltı etkinliğinde buluşturdu. Etkinlikte Kafega Restaurant girişine okul kıyafetlerini dizen Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği, eğitimcilere üyelerinin tasarım ve ürünlerini de teşhir ederek yakından tanıtma fırsatı buldurdu. Kahvaltıda  konuşan Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz,  “Bugün siz değerli eğitimcilerimizle birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz kısaca çok mutlu olduk.Bu yıl ayrıca bu programımıza ilçemizdeki bazı okullarımıza şehitlerimizin ismini verdiğimiz şehit ailelerimizide davet ettik ve onlarında aramızda olması bizleri ayrıca mutlu etti. Programımıza katılarak bizlerle ve siz değerli öğretmenlerimizle birlikte olan Kaymakamımız Atilla Selami Abban’a Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e  şube müdürlerimize  ve okul müdürlerimize  ve kısaca her birinize katılımınızdan dolayı tek tek teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla vermiş bulunuyoruz ve her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlediğimiz bu etkinliğimiz geleneksel olarak devam edecektir. Katılımınız için tekrar sizlere teşekkür ediyor Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum”dedi.

 

‘’EĞİTİM CAMİASI OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

 

Ardından konuşma yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş: ‘’Sayın kaymakamım,sayın belediye başkan yardımcım ve şube müdürü arkadaşlarım, okul yöneticileri okul aile birliği yöneticileri ve değerli basın mensupları burada öğretmenler günü münasebetiyle Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri Federasyonu Trakya Okul Kıyafetleri Derneği bugün bizi bir araya getirdi. Bu kahvaltı programı için teşekkür ediyorum. Biz eğitim camiası olarak çok büyük bir aileyiz gerçekten. Eğitim camiamıza katkı ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’de görev yapan eğitimciler olarak Çerkezköy’de eğitimi daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelenin en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz. Bu kahvaltı programında bizi bir araya getiren Egem Giyim’e, Vize Giyim’e ve okulcu baba olarak ün yapan Yaşar Giyim’e kısaca Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Trakya Okul Satıcıları ve Üreticileri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

 

‘’EĞİTİM BİZİM EN ÖNEMLİ MESELEMİZ’’

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da “ Belediye başkanımız Ankara’da bulunması nedeniyle kendileri katılamadı ve siz değerli öğretmenlerimize selamlarını ilettiler ve başkanımızın temsilen yerine ben bulunuyorum. Siz değerli öğretmenlerimiz bugün sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Eğitim bizim en önemli meselemiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın üzerinde sizlerin çok büyük bir emeği var. Bu nedenle sizlerin yeri hiçbir zaman doldurulamaz. Sizler kutsal bir görev yapmaktasınız. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Eğitime olan desteğimiz devam ediyor ve edecek. Bu güzel kahvaltı programında bizleri bir araya getiren Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu üyesi Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği’ne teşekkür ediyorum. Değerli öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum”dedi. 

 

KAYMAKAM ABBAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

KaymakamAtilla Selami Abban ise,“Çok değerli şehit yakınları, belediye başkan yardımcım, ilçe milli eğitim müdürüm çok değerli milli eğitim şube müdürleri ve idarecileri, okul aile biriliği başkanları ve yöneticileri, okul kıyafetleri platformu, basının seçkin temsilcileri bugün sizlerle birlikte bu kahvaltıda olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Öncelikle okul kıyafetleri platformuna bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Değerli milli eğitim çalışanları müdür ve müdür yardımcıları, yaptığınız iş çok zor, fedakarlık isteyen ve severek yapılmasını gerektiren bir meslek olduğunu çok iyi bilin. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz haftayı biliyorsunuz Öğretmenler Günü Haftası. Ayrıca hepinizin Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum ve okul kıyafeti platformuna teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun. Sağlıklı ve başarılı günler diliyorum”diye konuştu.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kahvaltıya, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri; İrfan Danışmaz,Yusuf Hayri,Abdullah Nayır, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye OkulKıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz ve dernek yönetimi,Şehit Er Mustafa Baykuş’un babası Süleyman Baykuş, ŞehitOnbaşı Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy,babası Mustafa Ersoy,okul müdürleri ve yardımcıları,okul aile birliği yöneticileri ve okul kıyafetleri üretici ve satıcıları ile öğretmenler katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN-Hilal ÇARIKÇI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10