Şimşek; ''Çamlık bizim ilk göz ağrımız''

Namık Kemal Üniversitesi Çamlık Cafe, yepyeni düzenlemesiyle gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Tekirdağ 24.11.2017 08:23:00 0
Şimşek;

Değirmenaltı Yerleşkesinde bulunan Çamlık Cafenin açılış töreninde Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, rektör yardımcıları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci bir araya geldi.

 

BEKLENTİLERE CEVAP VEREN YÜKSEKÖĞRETİM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ’’

 

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çamlık Cafe’nin açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, “Üniversitemiz akademik ve fiziki gelişiminin yanında sosyal imkânlarını da hızla arttırarak tüm mensuplarının ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren bir yükseköğretim merkezi olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.” sözlerine yer verdi.

 

‘’ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM’’

 

“Çamlık bizim ilk göz ağrımız. Uzun süre bu güzide yeşil alanda öğrencilerimize ve personelimize nasıl daha iyi hizmet veririz diye çalışmalar yürütüyorduk. Yenilenmiş hali ile Çamlık Cafe’nin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesine çok daha iyi hizmet vereceğine inancım tamdır.” diyen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Çamlık Cafe’nin üniversitemizin personeline ve öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum.” temennisinde bulundu. 

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10