Yine ışık ihlali yine kaza

Çerkezköy-Çorlu yolunda sık sık kazaların yaşandığı Veliköy ışıklı kavşakta dün sabah saatlerinde bir kaza daha meydana geldi.

Çerkezköy 24.11.2017 08:33:00 0
Yine ışık ihlali yine kaza

Işık ihlali yapan araç ile servis aracının karıştığı kazada altı kişi yaralanırken, geçtiğimiz hafta da ışık ihlali nedeniyle yaşanan kazada ise yedi kişi yaralanmıştı.

 

IŞIK İHLALİ YAPTI

 

Kaza, dün sabah saatlerinde Çorlu-Çerkezköy yolu üzeri ışıklı kavşakta meydana geldi. Çorlu-Çerkezköy yolunda seyir halinde ilerleyen Veysel Kaçmaz idaresindeki 59 UG 544 plakalı araç iddiaya göre kavşakta ışık ihlali yapınca Karaağaç’tan Veliköy istikametine seyir halinde ilerleyen Gökhan Göktaşlar idaresindeki 59 S 2984 plakalı servis aracına çarptı.

 

6 KİŞİ YARALANDI

 

Kazada araç içinde bulunan sürücü Veysel Kaçmaz, Bülent Kaçmaz, Deniz Kaçmaz ile servis aracında bulunan Emine Güneyli, Mustafa Kızıltaş ve İbrahim Yiğit olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılarının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle Çerkezköy-Çorlu yolunda trafik tek şeritten sağlanırken, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10