Başbakan Yardımcısı Fikri Işık: ''Geleceğe Yön Verecek Proje''

Kocaeli'yi bilişimin ana belleği konumuna getirmek için projeler üreten Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Kocaeli Bilişim Fuarı kapılarını açtı.

Çerkezköy 24.11.2017 10:01:00 0
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık:

 

Açılışa katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji öğrencilerinin tasarladığı G-CAM projesini inceledi. Fikri Işık: ‘’Geleceğe yön verecek proje’’ yorumunda bulundu.

 

ALANDA YERİNİ ALDILAR

 

Açılışta Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bilişim tutkunları hazır bulundu. Çerkezköy Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin tasarladığı ve yüzlerce proje arasından en iyiler arasına adını yazdıran G-CAM projesi de Kocaeli İnterteks Fuar Alanı'ndaki yerini aldı.  Standları tek tek gezen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, öğrencilerin tasarladığı G-CAM projesini inceledi. Proje hakkında bilgi alıp, incelemelerde bulundular. Geleceğe yön verecek ve öncülük edecek bir proje yorumunda bulundular.

 

ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

Öğrencilerimiz projemizi sunarken büyük bir dikkat ile dinleyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık stantda uzun süre kalarak görüşlerini dile getirdi. Işık, Okul Kurucusu Sait Bülent Gülerçin ve öğrencilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10