Süper Ligde zorlu hafta

Süper Ligde 10'uncu Marmaraereğlisi Belediyespor ile Kapaklıspor karşılaşması dışında oynanacak karşılaşmaların ardından tamamlanacak.

24.11.2017 19:58:00 0
Süper Ligde zorlu hafta

SINAV NEDENİYLE ERTELENDİ

 

Ligde oynadığı sekiz karşılaşmada yedi beraberlik ve bir beraberlik alarak 22 puanda lider durumda bulunan Kapaklıspor ile 14 puanda beşinci sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor’un karşılaşması sınav nedeniyle 29 Kasım Çarşamba gününe ertelendi.

 

DOĞANSPOR DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Haftaya 18 puanla ikinci sırada giren Çerkezköy Doğanspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Çerkezköy Doğanspor ligde oynadığı dokuz karşılaşmada altı galibiyet ve üç yenilgi alarak 18 puanla ikinci sırada bulunuyor. Muratlı Belediyespor ise dört galibiyet üç beraberlik ve tek yenilgi ile 15 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Geçtiğimiz hafta Marmaraereğlisi Belediyespor’u mağlup duruma düştüğümüz karşılaşmada geçerek kendimize geldik. Bu haftada zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Muratlı deplasmanından üç puan ile dönüp zirvedeki yerimizi sağlama almak istiyoruz” dedi.

 

13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Muratlı Belediyespor ile Çerkezköy Doğanspor ligin 10’uncu hafta karşılaşmasında Muratlı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de başlayacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

16 puanla üçüncü sırada bulunan Malkara 14 Kasımspor’un bay geçtiği haftada 11 puanla sekizinci sırada bulunan 1461 Karadenizspor evinde ligde puanı bulunmayan Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Son haftalarda üst sıralara tırmanmaya çalışan Çorlu Kültürspor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. Ligde altı puanla sondan ikinci sırada bulunan Şarköyspor ise evinde sekiz puanla onuncu sırada yer alan Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda oynanacak bu karşılaşmada aynı saatte oynanacak.

 

SİTESPOR EVİNDE

 

Son haftalarda yakaladığı çıkışla alt sıradan bir nebze olsun uzaklaşan Kapaklı Sitespor evinde ise 13 puanlı Saray Belediyespor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma da saat 13.00’de başlayacak. Ligde dokuz puanda bulunduklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Son iki haftada aldığımız galibiyetler takıma büyük moral verdi. Bu hafta da evimizde güçlü Saray Belediyespor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi mağlup etmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10