Kapaklıspor'da şok istifa

Tekirdağ Süper Amatör Ligde liderlik koltuğunda oturan Kapaklıspor'da önceki gün şok bir gelişme yaşandı. Takımın Teknik Direktörü Vasıf Aksaka yaptığı açıklamada istifa etti.

24.11.2017 20:01:00 0
Kapaklıspor

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan başarılı antrenör Vasıf Aksaka “01.08.2017 tarihi itibariyle göreve geldiğim Kapaklıspor ile 23 Kasım tarihinde yönetime istifamı sundum. Kimseye kırgın ve kızgın değilim. Sadece görev paylaşımı konusunda fikir ayrılıklarımız oldu. Beni tanıyan bilir, bağlı bulunduğum kuruma en iyi hizmeti vermek için canımı dişime takarım. Ve gittiğim her takımda da bu vasıflarımla başarılı olmuşumdur. Kapaklıspor’u bugün itibariyle en tepede bir maç eksiğimize rağmen bariz puan farkıyla lider bırakıyorum. Takımın gerek mental gerek fiziksel dayanıklılık konusunda bir sıkıntısının olmayacağını biliyorum. Bu anlamda sezonbaşı Abant kampında bize her türlü fedakarlığı yapan değerli Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya, Kulüp Başkanı Hasan Dükkanlı’ya çok teşekkür ediyorum. Hasan Başkana hiçbir anlamda kırgın ve kızgün değilim. Çünkü biliyorum ki içinde asla bir art niyet bulunmamaktadır. Bugün dört buçuk ayımı verdiğim çocuklarla dramatik bir veda oldu. Bu duruma gerçekten çok üzüldüm. Onlara bıraktığım avantajları sonuna kadar korumalarını Ercan hocalarına yardımcı olmalarını istedim. Bütün Kapaklıspor taraftarına özellikle beni her maçta onura eden Çapkınlar grubuna çok teşekkür ediyorum.Saygılarımla” diye konuştu.

 

KULÜPTEN TEŞEKKÜR

 

Sosyal medya hesabından takipçilerine ve taraftarlarına açıklamada bulunan Kulüp yönetimi ise “Sezon başında anlaşmaya vardığımız Teknik Direktör Vasıf Aksaka ile karşılıklı görüşmeler sonucunda Perşembe günü yollarımızı ayırma kararı aldık. Vasıf Aksaka hocamıza bugüne kadar takımımıza vermiş olduğu hizmetlerden ve yaptığı olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz, her iki  tarafa da hayırlı olmasını dileriz. Takımımız Yardımcı hocamız Ercan Yılmaz nezaretinde çalışmalara devam edecektir” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10