''Fareler ve İnsanlar'' tiyatro oyunu büyüledi

John Steinbeck'in ölümsüz eseri "Fareler ve İnsanlar" tiyatro oyunu önceki gün Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü'nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahnele

Çerkezköy 26.11.2017 17:51:00 0

YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

 

Yalnızlıklarında kaybolmuş insanların arasında var olmaya çalışan iki dostun sürükleyici hikayesini anlatan “Fareler ve İnsanlar” tiyatro oyunu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi sahnesinde tiyatroseverler için sahnelendi. Yalnızlıklarında kaybolmuş insanların arasında var olmaya çalışan iki dostun sürükleyici hikayesini anlatan "Fareler ve İnsanlar" tiyatro oyunu tiyatro severlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

 

Yönetmenliği ve uyarlaması Onur Atacan tarafından yapılan oyunda başarılı tiyatro sanatçıları Merve Sevi, Murat Makar, Murat Ilgar, Cüneyt Vural, Soner Enmutlu ve Ubeyd Ünal rol aldı. George ve Lennie'nin dostluğunu, yaşadıkları kasabadan kurtulma hayal, umut ve planlarını işleyen oyun, oyuncuların muhteşem performansıyla izleyicileri büyüledi. Oyunu Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, ile vatandaşlar katıldı. İki perdelik oyunun ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etti ve günün anısına çiçek takdim etti. 

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10